Haberler

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Kırıkhanspor’da kiralık oynayan genç Muhammed Himmet Ertürk’ü transfer etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Kırıkhanspor'da kiralık oynayan genç Muhammed Himmet Ertürk'ü transfer etti. Birçok takımda gol kralı olup şampiyonluklar yaşayan Şeyhmus Özer'le de görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-kırmızılı kulüp, Beşiktaş'ın alt yapısında yetişen 20 yaşındaki genç forvet oyuncusu Muhammed Himmet Ertürk'ü transfer etti. Geçen sezon Kırıkhanspor'da kiralık oynayan 20 yaşındaki forvet 4 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın yanı sıra Denizlispor A2 takımında da oynayan Muhammed Himmet, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde devam eden ikinci etap kamp çalışmalarına katıldı. Futbol şube sorumlusu Yılmaz Demir, transferde çok önemli oyuncularla anlaşmak üzere olduklarını söyledi. Demir, "Önemli takviyeler yapmaya devam edeceğiz. Kısa zamanda bu isimleri açıklayacağız" dedi.

Bu arada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, oynadığı takımlarda yaşadığı ve kazandığı şampiyonluklarla dikkat çeken Şeyhmus Özer'le anlaşmaya çalışıyor.

Erganispor'da yetiştikten sonra Malatyaspor, Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdman Yurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Karşıyaka gibi takımlarda forma giyen Şeyhmus Özer, Erganispor, Malatyaspor, Mardinspor, Mersin İdman Yurdu ve Akhisar Belediyespor'da üst liglere çıkarak 5 şampiyonluk yaşadı.

Yönetimin anlaşmaya çalıştığı Şeyhmus'un kariyerini memleketinde tamamlamaya sıcak baktığı ve bu yüzden imza atmasının an meselesi olduğu kaydedildi. Geçen sezon Altay'da 17 maçta 4 gol atan Şeyhmus, oynadığı takımlarda istikrarlı form grafiği ile de dikkat çekti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Kırıkhanspor Mardinspor Erganispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title