Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2014-2015 futbol sezonu için topbaşı yaptı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2014-2015 futbol sezonu için topbaşı yaptı. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen ilk çalışma öncesinde, hayırlı bir sezon olması dileğiyle kurban kesilip dua edildi.

İlk etap çalışma dönemini İnegöl'de geçirecek olan bordo-beyazlılar, kamp dönemi çalışmaları için ise Nevşehir'e gidecek. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İnegölspor, tesislerde bir araya gelerek tanışma toplantısının ardından teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde 2014/15 futbol sezonunun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. İnegölspor Yönetim Kurulu üyelerinin de takip ettiği ilk gün çalışması öncesinde kurban kesilerek yeni sezonunun hayırlı ve başarılı geçmesi dileğinde bulunuldu.

GÜÇ: "İNEGÖLSPOR BU SENE ÇOK YENİ BİR TAKIM OLDU"

Kurban kesiminin ardından konuşan başkan Eşref Güç, "Allah'ın izniyle topbaşı yaptık. 2014-2015 sezonu inşallah bizim için hayırlı olacak. Yönetim kurulu olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bütün derdimiz İnegöl'e, İnegölspor'u top kalitesiyle izletmek ve hedeflerimize ulaşmak. Nasip olursa 3 veya 4 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Altyapıdan şu anda 8-10 tane arkadaşımız var. Tabi bunlar kesin A takımında oynayacak diye bir şey yok. Gösterdikleri özveriye göre takımda yer alacaklardır. İnegölspor gerçekten bu sene çok yeni bir takım oldu. Yani hedefi PTT 1. Lig" diye konuştu.

YILDIRIM: "ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRECEK"

Teknik direktör Şaban Yıldırım ise, "Bütün camiaya, herkese, Bursa'ya hayırlı olsun. İnşallah sezon sonunda istediğimiz noktaya gelmiş oluruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürecek. 31 Ağustos'a kadar en hazır hale gelmek için bütün çalışmaları yapacağız. Herkese hayırlı olsun. Ben özellikle transfer dönemini çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ama santrfor bölgesinde bir eksiğimiz var. Belki genç alternatif oyuncu önümüze gelirse onları da değerlendiririz. İyi takım olursak birçok zorluğun üstesinden gelinebilir. O bakımdan biz bunun için çalışacağız. İnşallah böyle bir şey olur. İnegölspor uzun zamandır beklemiş olduğu işte bir üst lige çıkma hedefine bu sene inşallah ulaşır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yıldırım İnegölspor Nevşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title