Haberler

Spor Toto 2. Lig

Yeni sezona önemli hedeflerle giren Göztepe’de dış transferde iki imza atıldı.

Yeni sezona önemli hedeflerle giren Göztepe'de dış transferde iki imza atıldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul Başakşehir'de oynayan Oğuzhan Bahadır ve Balıkesirsporlu Ertuğrul Arslan önümüzdeki sezondan itibaren Göztepe forması giyecek.

PTT 1. Lig hedefiyle yeni sezon hazırlıklarına başlayan Göztepe, Ertuğrul Arslan ve Oğuzhan Bahadır'ı renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon İstanbul Başakşehir formasıyla PTT 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan kaleci Oğuzhan Bahadır ve süper lige yükselen Balıkesirspor'un formasını giyen deneyimli orta saha Ertuğrul Arslan, Göztepe Spor Kulübü Başkanvekili Talat Papatya'nın da katıldığı törenle kendilerini Göztepeli yapan sözleşmeye imza attı.

İstanbul Başakşehir formasıyla geçen sezon 28 maça çıkan Oğuzhan Bahadır, başarılı performansıyla birçok kulübün dikkatini çekmişti. Türk futbolunun tecrübeli orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan da geçtiğimiz yıl Spor Toto Süper Lig'e terfi eden Balıkesirspor formasıyla 33 maça çıkarak, takımının bu yoldaki en büyük kozlarından biri olmuştu. İmza törenine katılan oyuncuların yanı sıra Aydınspor'dan Seçkin Getbay, Kartalspor'dan Ramiz Ok, Giresunspor'dan Samet Kartal, Adana Demirspor'dan Burak Keskin, Hatayspor'dan Hasan Küçcük, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan İsa Akgöl ve Sivasspor'dan Fatih Kıran da gelecek yıl Göztepe'nin başarısı için mücadele edecek.

PAPATYA: "YENİ SEZON, BÜYÜK HEDEFLER"

Törende konuşan Göztepe Spor Kulübü Başkanvekili Talat Papatya, "Bu sene Göztepemiz büyük hedeflerle yola çıkıyor. Tüm hazırlıklarımızı başarılı bir sezon geçirmek adına yapıyoruz. Başarıya giden yolda doğru tercihlerin yapılması gerektiğini iyi biliyoruz. Bu doğrultuda Göztepemiz'i hedefe götürecek oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Bugün transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların yanı sıra, kadromuza yeni katılacaklar ve kadromuzda bulunan oyuncularımızla takım ruhu doğrultusunda hareket ederek hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğimize inancımız tam. Yüksek hedeflerimizi gerçekleştirmek için ilk adımı 15 Temmuz Salı günü Kızılcahamam'da kampımızla atıyoruz. Birinci etap hazırlık kampına, geçen yıl kadromuzda yer alan Cihan Yılmaz, Sabutay Alper Bayülken, Enes Kubat, Tolga Çavdar, Egemen Gençalp, Halil Akbunar, Volkan Altın, Samet Cantürk, Fethi Özer, Furkan Alakmak, Göktuğ Bakırbaş, Ramazan Işık ve 9 yeni transferimiz katılacak" dedi.

ARSLAN: "GÖZTEPE TARİHİNDE YER ALMAK İSTİYORUM"

Geçen yıl Balıkesirspor'da şampiyonluk yaşadığını ve bu sene de Göztepe'de bu mutluluğu tatmak istediğini dile getiren tecrübeli oyuncu Ertuğrul Arslan, "Ne kadar büyük bir kulüpte yer alacağımın farkındayım. Göztepe ismini duyduğum anda bütün teklifleri göz ardı ederek, Göztepe'nin futbolcusu olmam gerektiğini düşündüm. Böyle büyük bir kulüpte önemli başarılara imza atarak Göztepe tarihinde yerimi almak istiyorum" şeklinde konuştu.

BAHADIR: "TÜRK FUTBOLUNUN EN ÖNEMLİ KULÜPLERİNDEN BİRİNE GELDİM"

Son olarak söz alan sarı-kırmızılı ekibin yeni file bekçisi Oğuzhan Bahadır ise, "Tarihte elde ettiği başarıları, büyük taraftar kitlesi ve kurumsal yönetim anlayışı ile Göztepe tartışmasız Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biridir. Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni sezonda takım arkadaşlarımla önemli başarılara imza atacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oğuzhan Bahadır Balıkesirspor Başakşehir İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title