Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Ligi’ne yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında kendi sahasında Alanyaspor’a 1-0 yenilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,rövanş maçı için Alanya’ya hareket etti.

Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Ligi'ne yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında kendi sahasında Alanyaspor'a 1-0 yenilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,rövanş maçı için Alanya'ya hareket etti.

Diyarbakır'daki çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, Salı günü oynanacak rövanş maçı için Alanya'ya gitti. Uçakla Antalya'ya giden kafilenin buradan da karayolu ile Alanya ilçesine geçtiği belirtildi. Tüm hesaplar ilk maçtaki dezavantajlı skoru avantaja çevirecek skoru elde etmek üzerine kurulurken, yönetimin de takıma moral vererek turun geçileceğine olan inancını dile getirdiği belirtildi. Takımı bu önemli maçta yalnız bırakmak istemeyen yönetimin bugün takımla beraber Alanya'ya gittiği kaydedildi. Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı'nın takıma olan desteği de devam ediyor. Göreve seçildikten sonar maçları kaçırmayan Anlı'nın Alanya'ya gitme hazırlığı içinde olduğu belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Fırat Anlı Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title