Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncuları Fahri Tatan ile Ahmet Gökhan Güney, Kartalspor'u yenerek Play-Off'u garantileyeceklerini söylediler.

TATAN: "3 TAKIM PLAY-OFF MÜCADELESİ VERİYOR"

Yeni Malatyaspor'a sezon başında transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, öncelikle Play-Off'u tam anlamıyla garantileyemediklerine değinerek, "İlk önce Kartalspor'u mağlup edip Play-Off'u garantilemek istiyoruz. Play-Off'a kadar kalan süreyi rahatça geçirmek istiyoruz. Çankırıspor maçı bizim için çok önemliydi. Çankırıspor son direncini burada verdi. Onlarda mücadelesini etti küme düşmeme adına. Seyircimiz yoktu. Hava biraz sıcaktı. Tabi bu faktörler bizi etkiledi ama sonuçta kazanılması gereken bir maçtı. Maçı kazandık. Geride kaldı bizim için. Önümüzde Kartalspor maçı var. İlk 6 sırayı istesen bir araya getiremezsin. Birbirleri ile maçları var. 3 takım Şampiyonluk hesabı yapıyor. 3 takım Play-Off mücadelesi veriyor. Biz her şeye rağmen matematiksel olarak Play-Off'u garantilemek istiyoruz. Kartalspor ise Play-Off'a katılmak için son çareleri artık. Bizi yenmek isteyeceklerdir. Çok zevkli bir hafta olacak. Artık kimin ne yaptığı önemli değil bizim için. Biz bu maçımızı kazanıp yolumuza bakmak istiyoruz" dedi.

"BİZ KAZANALIM GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL"

Tatan, Kartalspor'u yenerek Play-Off'u garantilemek istediklerini belirterek şunları söyledi: "Kartalspor genç oyunculardan kurulu bir takım. Maddi sıkıntılar içinde ama güzel mücadele örneği gösteriyorlar. Bizi de çok koşarak çok mücadele ederek zorlayacaklarını düşünüyorum. Tecrübeli bir takımız. 6 maçın 5'ini kazandık. Son 2 dakikada yediğimiz gollerde o maçı da kaybettik. İstikrar olarak fena gitmiyoruz. Kartalspor'un hedefi bizi çok ilgilendirmiyor. Biz maçı kazanalım da artık ne olursa olsun. Kendimizi Play-Off'a atmak istiyoruz."

"BİLEĞİMDEKİ AĞRIYLA OYNADIM"

Sakatlığıyla ilgili de açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Adalemde ki yırtık iyileşti. Ama bileğimde garip bir ağrı var. Beni çok zorluyor bu ağrı. Zaten 5 maçtır ayağımı uyuşturarak sahaya çıkıyorum. Kimse bilmez bunu. Geçen hafta bu ağrıdan dolayı antrenman yapamadım. Doktorlarla konuştum. Bu seneyi bu şekilde böyle ağrılı ve ya uyuşturarak bitirmem gerekiyormuş. İnşallah dinlenme ile geçecek ağrı olur. Kendimi en iyi şekilde Play-Off'lara hazırlamam gerekiyor. Takımımın Play-Off'lar da bana ihtiyacı olacak. Play-Off'lara tam hazır bir Fahri Tatan olarak girmek istiyorum" şeklinde konuştu.

GÜNEY: "KARTALSPOR MAÇINDAN GALİP AYRILACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney ise Kartalspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Bizim ilk önce Kartalspor maçını düşünmemiz gerekiyor. Play-Off'lara kaldığımız takdirde, biraz daha farklı düşüncede oynamamız gerekiyor. Kartalspor, uzun yıllar oynadığım bir takım. Genç oyunculardan kurulu bir takım. O gençlerde kendi transferleri için oynayacaklardır. Play-Off'u yaşamak için mücadele edeceklerdir. Çok dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Güney, Kartalspor karşısında 3 puan alıp, Play-Off'a yoğunlaşmak istediklerini dile getirerek, "Kartalspor maçı ile Çankırıspor maçı bir olmaz. Çünkü Kartalspor ensemizde olacak. Sonra ki hafta Giresunspor ile karşılaşacağız. Bu ligde ne olacağı belli değil. Giresunspor maçına bırakmak istemiyoruz. Ligde şekillenme nasıl olacağı bile belli değil. Zaten umurumuzda da değil. Biz şampiyon olamadıktan sonra, pekte bir şey ifade etmiyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Yine taraftarımız olmayacak. Bayan ve çocuk seyircilerimiz bu hafta da bizi yalnız bırakmasınlar" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Giresunspor Fahri Tatan Kartalspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title