Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2.Başkanı Ali Özkan, Konya Anadolu Selçukluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Konya Anadolu Selçukluspor'u yenip, iç sahadaki şansızlığımızı kırmak...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Konya Anadolu Selçukluspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Konya Anadolu Selçukluspor'u yenip, iç sahadaki şansızlığımızı kırmak istiyoruz" dedi.

Dardanelspor deplasmanında futbolcuların kazanma hırsı ve isteklerinin 3 puanı getirdiğini kaydeden Özkan, "Dardanelspor ile zorlu bir karşılaşma oynadık. Genç, koşan ve mücadele eden bir ekiple karşılaştık. Tabi saha zemininin kötü olması ve bizden bir gün önce maç yapan rakiplerimizin galip gelmesi takımı olumsuz etkiledi. Maça iyi başlayamadık. Ardından Ramazan'ın gördüğü kırmızı kart tamamen işi çıkmaza soktu. Ama biz devre arasında futbolcuların kazanma hırsını ve isteğini gördük. İkinci yarıda futbolcularımızın maçı çevireceği inancındaydık. Bu maç, futboldan çok karakterle ilgili bir maç oldu. Futbolcularımız ikinci yarıda sahaya karakterlerini yansıtarak, bütün sıkıntılara rağmen galip gelmesini bildiler. Zorda olsa, çok iyi futbol oynamasak da, futbolcularımız sonuca gitmesini bildiler ve üç puanı kazandık" diye konuştu.

Özkan, Konya Anadolu Selçukluspor'u yenip, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirterek, "Önümüzde 23 tane daha zorlu maç var. Bu hafta sahamızda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Lig sıralamasında alt sıralarda olmasına rağmen, oynadığı 5 deplasman maçının 2'sini kazanabilen bir takım. Enteresan bir yapıya sahipler. Genç, yetenekli ve çok koşan bir ekiple karşılaşacağız. Teknik heyetimiz bununla ilgili gerekli tedbirleri almıştır. Bu maçında kolay olmayacağını düşünüyorum. Bizimde deplasmanda mağlubiyetimiz yok. İç sahada da özellikle İnegölspor maçında iyi oynamamamıza rağmen şansızlık yaşadık. Ama bu her zaman olacak diye bir şey yok" şeklinde konuştu.

Sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini de sözlerine ekleyen Özkan, "Bu sezon daha karakterli futbolcu topluluğuna sahibiz. İnanılmaz bir taraftarımız var. Şehrimizin önde gelenleri de takıma destek oluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sezonu atlatacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Dardanelspor Ali Özkan Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title