Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da forvet oyuncusu Eren Görür, forma giydiği 31 karşılaşmada 15 gol atarak, takımın en golcü oyuncusu oldu.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da forvet oyuncusu Eren Görür, forma giydiği 31 karşılaşmada 15 gol atarak, takımın en golcü oyuncusu oldu.

Sezon başında Konya Torku Şekerspor'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan genç golcü, bu sezon 31 karşılaşmada görev aldı. 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da 29 kez kadroda yer alan, 26 kez ilk 11'de başlayan ve 2 kez de oyuna sonradan giren genç golcü, 1 karşılaşmada ise yedekte oturdu.

28 lig, 2 Play-off ve 1 Türkiye Kupası karşılaşmasında göre yapan Eren Görür, 15 gol attı. 26 yaşındaki ileri uç oyuncusu, en çok golü 46 ile 60'ıncı dakikalar arası ile 75'inci dakikada kaydetti. Bu dakikalarda 8 gol atan Eren Görür, bu sezon toplam 2 bin 638 dakika oynadı.

19 YAŞINDA TRABZONSPOR'A TRANSFER OLDU

Yeni Malatyaspor'un gol makinesi olarak adlandırılan Eren Görür, futbola 6 yaşında başladı. Mahalle arasında arkadaşlarıyla futbol oynayan genç oyuncu, ailesinin de desteğiyle futbolculuk hayatına küçük yaşta adım attı.

Futbola bir süre amatör olarak devam eden Eren, profesyonel futbol hayatına Keçiören Belediyespor'da başladı. 2007-2008 sezonunun başında Pazarspor'a transfer olan ve 32 maçta rakip fileleri 12 kez havalandıran genç futbolcu, Haziran 2008'de Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. 19 yaşında Trabzonspor'a transfer olan Eren, Trabzon Karadenizspor'a gönderildi. 2008-2009 sezonunda forma giydiği Trabzon Karadenizspor'da 35 maçta 19 kez fileleri havalandırmayı başaran genç golcü, 2009-2010 sezonunda Trabzonspor'a çağrıldı ve 1 yıllığına Giresunspor'a kiralandı.

2009-2010 sezonunun ara transfer döneminde, sezon sonuna kadar kiralık olan Giresunspor'da forma giyen Eren Görür, sezon sonunda bonservisiyle beraber Çorumspor'a transfer oldu.

2011-2012 sezonunda Konya Şekerspor'da forma giyen Eren, 2012-2013 sezonunda Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Bu sezonda 15 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Eren, Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Torku Şekerspor Türkiye Kupası Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title