Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta bugün son maçını kendi evinde Sarıyerspor'la oynayan ve 3-1 galip gelen Giresunspor'da maç sonu tatsız anlar yaşandı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün son maçını kendi evinde Sarıyerspor'la oynayan ve 3-1 galip gelen Giresunspor'da maç sonu tatsız anlar yaşandı.

Bir grup taraftarın bavulunuzu toplayın ve gidin gibi tezahürat yapması ve bazı futbolculara küfretmesi teknik direktör Ergün Penbe'nin tepkisine neden oldu. Maç sonu yaptığı basın toplantısında taraftarları sağduyulu olmaya davet eden Penbe, "Maç 3-0'ken bile bir grup taraftarın olumsuz tezahüratları hakikaten benim canımı sıktı" dedi.

Penbe, maç sonu yaptığı açıklamada, "Biz buraya gelirken bize söylenen bir söz vardı 'kardeşim, bu takım küme düşmesin biz seneye çıkmaya oynayacağız.' Bu takım küme düşmediği halde taraftarlar böyle bağırıyorsa ben burada art niyet ararım. Eğer Giresunspor bir yerlere gelmek istiyorsa önce içindeki pislikleri temizlemesi gerekiyor bana göre. Takımın düşmesini mi? Yoksa çıkmasını mı? İstiyorlar. Bu takımın sezona başlarken 13 Trilyon borcu vardı neredeydi bu bağıranlar o zaman? Neden takıma sahip çıkmadılar? Ben onların Giresun taraftarı olduğuna inanmıyorum. Giresun taraftarı böyle olmaz. Eğer böyle yaparlarsa ne buraya oyuncu gelir, nede hoca gelir. Biz her zaman dedik çok güzel ve destek veren taraftarımız var dedik. Ama son ne oldu? Kumyalı grubuna ne oldu? Varsa bir şey söylesinler. Ne demek kardeşim bavulunuzu toplayın gidin. Kiminle oynayacaksınız? Kumyalı grubu mu çıkıp oynayacak? Ona ayrımcılık, buna ayrımcılık olmaz. Kendi topçunu alkışla, diğer futbolcu ne olacak? Başkalarının dolmuşuna gelmesinler. Sonra burada ne oyuncu bulurlar, ne de hoca bulurlar. Özellikle Kumyalı grubu taraftarına bu yaptıkları hiç yakışmadı. Gerçekten çok yazık. Bunları içinde barındıranlara ve bunlara bu gazı verenlere yazıklar olsun diyorum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ergün Penbe Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title