Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig'de Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Bozüyükspor, İbrahim Demir'i kadrosuna kattı.

Spor Toto 2. Lig'de Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Bozüyük spor, İbrahim Demir'i kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden, Bozüyük spor Basın Sözcüsü Çağlayan Özbayık, "Tesislerimizde yapmış olduğumuz imza töreni ile bonservisi elinde olan sağ açık oyuncusu İbrahim Demir ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. 1983 doğumlu olan Demir, Güngören Belediye spor'da yetişmiş ve Ankara Demir spor'da da oynamış bir kardeşimizdir. İbrahim Demir'in Bozüyük spor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Transfer komitemiz, onlarca teknik direktör ve futbolcularla görüşmeleri devam ediyor. Yönetim olarak sık sık bir araya gelerek durum değerlendirmeleri yapıyoruz. Bu hafta içinde de teknik direktör transferini sonuçlandırıp kamuoyuna duyuracağız" dedi.

2012-2013 sezonunda hedeflerinin Bozüyük spor'u bulunduğu ligde tutarak, ileriye dönük yatırımlar yapmak olduğunu söyleyen Özbayık, "Biz kulübümüze kalıcı olarak neler yapabilirizin peşindeyiz. Bizim 2012-2013 sezonu için Bank Asya hedefimiz yok. Bunu en başında söylemiştik. Yönetim olarak geleceğin Bozüyük spor'u için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Bozüyük spor'u bir spor okulu haline getirmek için çalıştıklarını, 6, 10, 12 ve 15 yaş gruplarında alt yapı oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirten Özbayık, Bozüyükspor'u alt yapıdan futbolcu yetiştiren ve büyük takımlara futbolcu pazarlayan bir kulüp haline getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Kombine biletlerinin satışa sunulduğunu hatırlatan Özbayık, "1020 tane kombine bileti 100 liradan satışa sunuldu. Ben maça gelen veya gelmeyen her Bozüyükspor severden bir bilet almasını bekliyorum. Ayrıca geçen yıl yaptığımız gibi bu haftadan itibaren saha içi reklam çalışmalarımız başlıyor. Bu hususta yönetimimiz dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Bu reklamlardan ve kombineden gelen gelirleri transfer için kullanacağız" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Güngören Belediyespor İbrahim Demir Bozüyükspor Çağlayan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title