Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takıma destek için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takıma destek için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunarak maddi imkansızlıklarla boğuşan Zonguldak Kömürspor'a destek olunmasını istedi.

Amaçlarının Zonguldak Kömürspor öncülüğünde öne çıkarak başta futbol olmak üzere diğer branşlarda da Zonguldak'a yatırımların gelmesi açısından Zonguldak'ın sportif bir kent haline gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Caner, "Bu hafta sonu 3 puanla ayrılan galibiyeti bulan takım biz olduk. Her zaman söylediğim gibi rakip 10 trilyon harcamış veya başka bir rakipler 5 trilyon harcamış. Ama bizim o kadar bütçelerimiz yok. Biz maddi imkanlarla boğuşan kıt imkanlarla ayakta kalmaya çalışan bir kulübüz. Amacımız Zonguldak Kömürspor olarak Zonguldak'ın bayrağını yüksekte tutmak Zonguldak insanını en iyi şekilde temsil etmek ve Zonguldak insanını 7'den 77'ye yüzünün gülmesini sağlamaktır. Başka hiçbir amacımız yok. Sporun Zonguldak'ta Zonguldak Kömürspor öncülüğünde öne çıkarak başta futbol olmak üzere diğer branşlarda da Zonguldak'a yatırımların gelmesini tesis açısından ve diğer açılardan Zonguldak'ın sportif bir kent haline gelmesini sağlamaktır. Ama bu konuda tabii destekler bekliyoruz. Biz kıt imkanlarla ilerlerken destek konusunda maalesef yalnız kalıyoruz. Sadece kentimizin Valisi Ali Kaban 4 yıldır yanımızdan hiçbir şekilde ayrılmadı. Yine destek olan emniyet müdürlerimize ve 2 tane büyük şirketlerimize yardımcı oluyor onlara teşekkür ediyoruz. Belediye imkanları ölçüde yardımcı olmaya çalışıyor. Daha çok destek olunursa, daha çok insanlar duyarlı olursa bu duyarlılık sayesinde önümüzdeki engelleri aşmamız daha kolay olur" dedi.

"Son 6 maçta birlik beraberlik kuralım"

Sezonun bitimine 6 hafta kala şehir olarak birlik beraberliğe ihtiyacı olduklarını ifade eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Şurada son 6 maçımız kaldı. Son 6 maçta iyi bir kampanya iyi bir birlik beraberlik yaparsak bir kenetlenme yapabilirsek bu kenetlenmenin futbolcuya yansımasıyla maddi manevi belki de bu senede Play-off oynama şansını yakalayabiliriz. Cenap Allah yazdıysa her şey olur. Biz elimizden gelen gayreti gösterelim sonuç ne olur bakarız. Akıbet ne olur inşallah hayırlı olur. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklar imkansızlıklar içinde yüreklerini sahaya koyuyorlar. Zonguldak insanını güldürmek ve Zonguldak Kömürsporu iyi bir yere taşımak için elinden geleni yapıyorlar. Bu çocukları ve teknik ekibi yalnız bırakmayalım. Biz kendimiz için değil kentimiz için istiyoruz. Lütfen destek olalım. 6 maçımız kaldı. Birlik beraberlik içinde olursak ve kenetlenirsek her türlü sıkıntının ve zorluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yeter ki bir birimizi sevelim" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title