Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. hafta maçında sahasında ağırladığı lider Hatayspor'u 1-0'la geçerek üst üste üçüncü galibiyetine imza atan İnegölspor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 maçına çevrildi. Hatay karşısında 90+5'te gelen galibiyet golünün sahibi Oğuz Kocabal, her maça kazanmak için çıktıklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Dakikalar 90+5'i gösterdiğinde attığı kafa golü ile bordo-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan orta sahanın deneyimli ismi Oğuz Kocabal, "Galibiyet golünü attığım için çok mutluyum. Zor bir maçtı. Zaman zaman onlar iyi oynadı, zaman zaman biz iyi oynadık. Ama seyircinin desteğiyle de son dakikalarda baskı kurduk. Duran toplada olsa son dakika gol attık. Gol bana nasip oldu. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyet herkese hayırlı, uğurlu olsun. Sezon içerisinde inişler çıkışlar normal. Tabi her hafta kazanmak için çıkıyoruz ama bu her hafta mümkün olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Bazen iyi oynuyoruz, bazen kötü oynuyoruz. Bazen gol atıyoruz bazen atamıyoruz. Mağlup olduğumuz maçta da elimizden geleni yaptık. Bugünde, Ankaragücü maçında da oyunu hiç bırakmadık. Ankara maçında 83. dakikada gol attık. Bugünde son dakika gol attık. Elimizden geleni yapıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Oğuz Kocabal İnegölspor Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title