Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, deplasmanda yapacakları maçtan 3 puan alıp play off yolunda önemli bir engelli daha aşmak istediklerini söyledi.

Edemen, son 4 lig maçında elde edilen önemli sonuçların, kendileri için ligin seyrini değiştirdiğini belirtti.

Son dört maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan çıkardıklarını kaydeden Edemen, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarı maçlarına kötü başladık. Üst üste oynadığımız maçlarda puan kayıpları yaşadık ve ligin alt sıralarında yer alan rakiplerimize takıldık. Bu maçlarda çıkan sonuçlar hem ligin alt sıralarındaki takımların iddialı olmalarını sağladı hem de bizim tehlikeli bir sürece girmemize vesile oldu. Ama özellikle son 4 maçta elde ettiğimiz 10 puan bizi çok rahatlattı. Alt sıralardan uzaklaşmamızı sağladı ve play off iddiamızı artırdı. Şimdi play off hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak istiyoruz."

Edemen, hafta sonunda ligin orta sıralarında yer alan Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve bu maçta çıkacak sonucun play off hedeflerini çok etkileyeceğini vurgulayarak, "Rakibimiz ligin önemli takımları arasında yer alıyor. Şu an için hiçbir iddiası bulunmuyor ama maçın kolay olacağı anlamına gelmiyor. Onlar da kazanmak için mücadele edecek. Fakat biz elimizden gelenin en iyisini yapıp Diyarbakır'a güzel bir sonuçla dönmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Karagümrük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title