Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Tarsus İdman Yurdu'nda, Murat Gündeş'in istifası sonucunda boşalan teknik direktörlük görevine Mert Korkmaz getirildi. Korkmaz ve ekibiyle sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.

Sezona kötü başlayan ve ligin ilk 5 haftasında sadece 2 puan toplayabilen Tarsus İdman Yurdu'nda hafta içinde teknik direktör Murat Gündeş görevinden istifa etmişti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yüksel, takımı hocasız bırakmama adına sıkı çalışma içerisine girdiklerini ve yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından Mert Korkmaz'la anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Başkan Yüksel, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, "Bundan sonra ki süreçte beklenen, arzu edilen gelişmelerin olacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

7 yıl Galatasaray forması giyen ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da kardeşi olan Mert Korkmaz ise, "Tarsus İdman Yurdu stat ve tesisleri yönünden çok iyi bir kulüp. Anlaşma iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Öncelikli amacımız Tarsus İdman Yurdu'nu şu an bulunduğu yerden biran önce kurtarmaktır. Geçtiğimiz yıl takımın yaşadığı sıkıntıları yaşatmamak, bertaraf etmek için çaba harcayacağız. Genç bir teknik ekibiz ve başarılı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Mert Korkmaz'ın teknik ekibinde yardımcı antrenör Şevki Candar, kaleci hocası Murat Köybeyi ve kondisyoner Halil Filik yer alıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Korkmaz Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title