Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2015/16 futbol sezonu perdesini açtı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2015/16 futbol sezonu perdesini açtı. Tesislerde bir araya gelen bordo-beyazlılar, teknik direktör Serhat Güller gözetiminde gerçekleştirdiği çalışma ile hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz sezon eşiğinden döndüğü PTT 1. Lig hedefi ile yol almaya hazırlanan bordo-beyazlılar, kulüp tesislerinde toplanarak topbaşı yaptı. Öğlen saatlerinde tesislerde bir araya gelen oyuncular, yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı. Kulüp Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyelerinin izlediği ilk çalışma öncesi, sezonun kazasız sakatlıklardan uzak geçmesi dilekleri ile dua edilip kurban kesildi. Ardından akşam saatlerinde ilk idman gerçekleştirildi. İlk etap kampı tesislerde tamamlayacak olan ekip ikinci etap çalışmalarını 3-18 Ağustos tarihleri arasında Bolu'da yapacak. Burada teknik ve taktik çalışmaları yapacak olan bordo-beyazlılar, yapacağı hazırlık maçlarının ardından üçüncü etap kampı için İnegöl'e dönecek.

TRANSFERE DEVAM

Dış transferde bugüne kadar süper lig ve PTT 1. Lig deneyimi olan Bülent Kocabeş, Mehmet Ayaz ve Ahmet Devret gibi isimleri kadroya dahil edilen İnegölspor, en az 6 transfer daha yapmayı planlıyor. Öte yandan, anlaşma sağlanarak dün takımla birlikte çalışmalara başlayan Albimo Alanyaspor'dan sağbek Türker Tobbaş ile bugün resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.

"HEDEFİMİZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK"

Sezonun ilk çalışması öncesinde açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, "Öncelikle buraya geldiğim için mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çünkü hem ilk profesyonel olduğum takım hem de ilk antrenörlük yaptığım takım. Bu yüzden bende ayrı bir yeri ve ayrı bir değeri olan bir yer. Dolayısıyla tekrar burada olmaktan son derece mutluyum. Bugün sezonun ilk antrenmanını yapacağız. Daha eksiklerimiz var. Almamız gereken özellikle hücum bölgesinde takviye yapmamız gereken oyuncular var. Onlarla da irtibatımızı devam ettiriyoruz. İnşallah ilk etap sonucunda bu oyuncularla da transferi bitirmiş olacağız ve hazırlık maçları yapacağımız ikinci etaba da tam takım olarak gitmeyi hedefliyoruz. İnegölspor bu liglerin önemli bir takımı. Her zaman Türk futbolunda yeri olan bir ekiptir. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunun için de mücadele edeceğiz. Bunu başarabilirsek de çok mutlu bir teknik adam olarak İnegölspor'a değer katmaya devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title