Haberler

Spor Toto 2. Lig

PTT 1. Lig’e yükselecek üçüncü ve son takımın belirlendiği Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında 1461 Trabzon’a, normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 biten maçta penaltı atışları sonucu yenilerek hedefine ulaşamayan İnegölspor’da Başkan Eşref Güç, “Bu değerli kupayı İnegölspor çatısı içine sokamadığımız için taraftarlardan, İnegöl halkından özür diliyoruz” dedi.

PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belirlendiği Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında 1461 Trabzon'a, normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 biten maçta penaltı atışları sonucu yenilerek hedefine ulaşamayan İnegölspor'da Başkan Eşref Güç, "Bu değerli kupayı İnegölspor çatısı içine sokamadığımız için taraftarlardan, İnegöl halkından özür diliyoruz" dedi.

Play-off çeyrek finalinde Hatayspor, yarı finalde ise Bandırmaspor'u saf dışı bırakarak adını finale yazdıran bordo-beyazlılar, finaldeki rakibi 1461 Trabzon'a penaltı atışları sonucu 4-2 yenilerek PTT 1. Lig'e yükselme hayalini gerçekleştiremedi. Finalin kaybedilmesi İnegöl'de büyük üzüncü yaratırken, en büyük üzüntüyü yaşayanlardan birisi olan Kulüp Başkanı Eşref Güç, "Öncelikle bu değerli kupayı İnegölspor çatısı içine sokamadığımız için taraftarlardan, İnegöl halkından özür diliyoruz. Ancak biz göreve geldiğimiz günden beri bir şekilde şampiyonluğa inanmıştık. En azından play-off oynayacağımıza inanmıştık. Allah bunu bize nasip etti ancak sonu iyi gelmedi. Futbolcu kardeşlerimiz özverili oynadılar. 1-0 mağlup duruma düştük, 1-1 yaptık. 2-1 mağlup olduk, 2-2 yaptık. Ama maalesef sakatlıklar nedeniyle zamansız değişiklikler oldu. İlk yarıda 15. dakikada Uğur'un sakatlanması, 45. dakikada Muharrem'in sakatlanması, bizim maalesef ikinci yarı adam değişiklikleriyle alakalı sistemimizi bozdu. Dinlenmiş oyuncu sokamadık. Bu da bize sıkıntı yaptı" dedi.

İNEGÖL HALKI ARKAMIZDA DURDU

Başkan Eşref Güç, takımlarının mükemmel futbol oynadığını belirterek, "1461 Trabzon korktuğumuz en tehlikeli takımdı. Tecrübesi olan 1. Lig'den düşen takımdı. Altyapısı Trabzonspor'un altyapısı olan, kuvvetli olan bir takımdı. Onlarda bizden fazla istiyorlar. Bizde onlar kadar istedik ancak maalesef penaltılarla elendik. Buraya kadar gelmek doğrusunu konuşmak gerekiyorsa çok güzel bir şey. Ancak yeterli değil. Ancak İnegöl halkı bize bunu yeterli olarak gösterdi. İnegöl halkı bize güvendi. İnegöl halkı bizim arkamızda durdu. Taraftarlarımız sağ olsunlar en güzel desteği verdiler. İnegöl'ün ne kadar heyecanlı olduğunu gördük. Dev ekranlar kurulmuş. İnegöl'de kalabalık had safhadaydı. Hep İnegölspor konuşuluyordu. Bu sadece İnegöl'de değil, Bursa'da da öyleydi. Allah razı olsun herkesten. Olmadı ama hayat devam ediyor. İnşallah İnegölspor'u layık olduğu yere en kısa zamanda ama biz taşırız ama başka arkadaşlar taşır. Yapacak bir şey yok. Bundan sonra önümüze tekrar bakacağız. Yeniden yapılanmak lazım, iyi düşünmek lazım. Çünkü İnegölspor her zaman var. İnegölspor olduğu sürece de bizler desteği sonuna kadar vereceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Emeği geçen herkese teşekkür eden başkan Güç, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İlçe Kaymakamımız Ali Akça, Onursal Başkanımız Alinur Aktaş sağ olsunlar ayaklarına sağlık maça geldiler. Onursal başkanımız bizi sonuna kadar destekliyor. Bu arada Albimo Mobilya sahibi Bilal Gömeç'e verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizimle çok ilgilendi. Orada sponsorumuz oldu. Bize orada her türlü yardımı gösterdiler. Alanya halkı bizi destekledi. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Birçok takımın taraftarı bizi destekledi, onlara ve taraftarlara teşekkür ediyoruz. İnşallah böyle finaller ama seneye ama bir dahaki seneye her zaman görürüz. Keşke kazanan biz olsaydık. Nasip değilmiş. Bundan sonra 1461 Trabzon'un yolu açık olsun demekten başka çaremiz yok. Allah onların yolunu açık etsin" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title