Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü’nü ağırlayacak Yeni Malatyaspor’da takım kaptanı Vedat Kapurtu ile sol bek oyuncusu Osman Fırat açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü'nü ağırlayacak Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Vedat Kapurtu ile sol bek oyuncusu Osman Fırat açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyasporlu sol bek oyuncusu Osman Fırat, geçen hafta Menemen karşısında aldıkları sonuçla erteledikleri şampiyonluğu bu hafta yaşayacaklarını söyledi.

FIRAT: "YILLARCA HEP FİNALLERDEN DÖNDÜK, BU KEZ OLACAK"

Menemen maçı için üzgün olduklarını ve taraftarlardan özür dilediklerini belirten Osman Fırat, "Onlara 1 hafta önceden şampiyonluğu yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Artık o maçı geride bıraktık. Çünkü son maçımız kaldı. 3 puan öndeyiz. Bu takımın şampiyon olacağına herkes inanıyor. Bizler daha çok inanıyoruz. Bu takım şampiyon olacak herkes buna inansın. Menemen maçı bir kazaydı. Hafta sonu oynayacağımız maç daha ciddi bir şekilde hazırlanıp artık şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz" dedi.

Bir Malatyalı olarak şampiyonluğa herkesten daha çok kendisinin mutlu olduğunu söyleyen Osman Fırat, buranın suyunu içip ekmeğini yiyen biri olarak bu başarıyı çok istediğini kaydetti.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade eden Osman, "Bütün arkadaşlarım çok heyecanlı. Ben suyunu içmiş, ekmeğini yemiş biri olarak daha bir mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız. Çünkü tek isteğimiz bu. Yıllarca hep finallerden dönmüştük. İnşallah burada memleketimde olur. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Biz bu şampiyonluğu onlara hediye edeceğiz" diye konuştu.

KAPURTU: "PAZAR GÜNÜ BU SAHADAN ÇIKMAK KOLAY OLMAZ"

Takımın tecrübeli kaptanı Vedat Kapurtu ise, "İki buçuk milyon Malatyalıyı üzdük, kısmet bu haftayaymış" dedi.

Menemen'e giderken Pendik'in Aydın'ı yenip, kendilerinin de 1 alıp son hafta da sahalarında şampiyonluk turu atma düşüncesi taşıdıklarını ancak şimdi daha avantajlı bir durumda olduklarını belirten Kapurtu, "Allah bize altın tepside 3 puanlık farkla buraya gelmeyi nasip etti. Her işte bir hayır varmış. Sezon sonu bu takım şampiyon olacak. Allah'ın izniyle de pazar günü burada şampiyonluk turunu hep beraber atacağız" ifadelerini kullandı.

Menemen karşısında galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Vedat, "Ama hiç kimsenin kafasında en ufak bir şüphe olmasın. Pazar günü bu sahadan çıkmak kolay olmaz. Allah'ın izniyle biz burada turumuzu atacağız. Şampiyonluk kupasını buraya getireceğiz. Kimsenin aklında en ufak bir şüphe olmasın" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Osman Fırat Menemen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title