Haberler

Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor'da deplasmanda oynanan Menemen Belediyespor maçının son dakikasında yenilen golle ligin bitimine 1 hafta kala kaçan şampiyonluğu ilan etme fırsatının kaçırılmasının üzüntüsü yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta en yakın takipçisi Pendikspor'un yenildiği haftada bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme fırsatı ele geçiren ancak bu fırsatı Menemen Belediyespor'dan yediği son dakika golüyle kullanamayan Yeni Malatyaspor'da ağızları bıçak açmıyor.

Karşılaşma sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ele geçirdikleri fırsatı kullanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, camiadan özür dilediği.

Menemen Belediye karşısında beraberliğin bile şampiyonluk için yetecekken, sahadaki gereksiz rehavetten dolayı son dakikada gol yediklerini ve şampiyonluğu ertelediklerini belirten Gevrek, "Şampiyonluğu kutlamaya hazırlanırken hevesi kursağında kalan taraftarımızdan özür diliyorum. Futbolda haftaların, dakikaların, hatta saniyelerin bile ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk" dedi.

Bu hafta en büyük şanslarının Pendikspor'un puan kaybetmesi olduğunu vurgulayan Adil Gevrek, "Menemen maçı devam ederken bir anda Pendik'in mağlup haberi gelince statta futbolcularımız üzerinde bir rehavet oluştu. Belki Pendik maçı berabere bitse, biz galip geleceğiz ya da berabere kalacağız. Ama kısmet değilmiş. Her şeyde bir hayır vardır. Ben en çok şampiyonluğu kutlamaya hazırlanırken son anda şok olan taraftarımıza üzülüyorum. Futbolda rehavete hiçbir şekilde yer yok. Taraftarımız, camiamız son ana kadar desteğini sürdürsün. Şampiyon olduğumuz kesinleşene kadar gevşeme yok. Biz bu işi er ya da geç başaracağız. Bu hafta üzüldük ama önümüzde büyük bir şans daha var. Demek ki bizim de kaderimiz bu. Son ana kadar gülmeyecekmişiz. Ben taraftarımız ve büyük camiamızdan vazgeçmeden, yıkılmadan, inancından zerre kayıp vermeden takımlarını desteklemelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menemen Belediyespor Yeni Malatyaspor Pendikspor Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title