Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son iki haftaya girilirken lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı kritik Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son iki haftaya girilirken lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı kritik Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında yapılan ve sakatlıkları süren Koray Şanlı ile Sadık Çiftpınar'ın katılmadığı antrenman yoğun yağıştan dolayı ertelendi. Antrenmanın başında bir anda bastıran yoğun yağışla neye uğradığını şaşıran sarı-kırmızılı oyuncular takım otobüsüne sığındı. Bir süre yağmurun durmasını bekleyen takım oyuncuları yağış şiddetini daha da arttırınca tekrar tesislere döndü.

Nurettin Soykan Tesisleri'nin salonunda yeniden başlayan antrenmanda futbolcular güç ve kondisyon arttırıcı çalışmalar üzerinde durdu. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcular Emre Toraman ve Serkan Çalık, kalan son 2 haftayı ve takımın şampiyonluk şansını değerlendirdiler.

Geçen hafta kart cezalısı olması nedeniyle Bayrampaşa karşısında forma giyemeyen Serkan Çalık, bu hafta oynayacakları maçta kendilerine beraberliğin yettiğini ancak yine de sahaya galip gelmek için çıkacaklarını söyledi.

Sezon başından beri hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedefe çok yaklaştıklarını belirten Serkan, "Şampiyonluğa çok yakınız. Son 2 haftamız kaldı. Çok zor bir deplasman bizi bekliyor. 3 puan için mücadele edeceğiz. Çünkü biz takım arkadaşları olarak kenetlendik. Bu tür maçlarda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu 3 puanı alacağız ve Malatyaspor'u istenen yere getireceğiz. Allah nasip ederse sezon sonu da kutlama yapacağız hep birlikte. Geçen hafta kart cezalısıydım. Bu hafta hocam şans verirse oynayacağım. Her zamanki gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım. Tabii rakip için de çok önemli bir maç. Ama şu anda oynadığımız her maç öyle. Mesela deplasmanda İskenderun ile oynadığımız maç da onlar için önemliydi. Menemen Play-off'a oynuyor ama biz de şampiyonluğa oynuyoruz. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

Orta sahanın başarılı ismi Emre Toraman ise, "Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. Bu hafta inşallah olayı bitirmek istiyoruz" dedi.

Menemen'i yenip son haftaya şampiyonluğu garantileyerek girmek istediklerini ifade eden Emre, "Kazanmamız halinde büyük bir adım atmış olacağız. Bunun bilincindeyiz. Zaten takımda birlik ve beraberliğimiz üst düzeyde. Bayrampaşa maçında da 10 kişi oynamamıza rağmen pozisyon vermeden maçı tamamladık. Şu an her şey iyi gidiyor çok şükür. Hedefe kilitlendik. İnşallah Malatya'yı şampiyon yapacağız. Ben benimsediğim takımlarda daha çok ön plana çıkıyorum. Burada güzel bir ortam var. Zaten takımdaki oyuncuların çoğu eski arkadaşlarım. Şehri de sevdik. Başarıya açlık var şehirde. Takımı şampiyon yapıp, tarihe geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menemen Belediyespor Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title