Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'a destek sağlamak için düzenledikleri geceye dair yaptıkları toplantıda sarf ettiği cümlelerin maksatlı olarak farklı taraflara çekildiğini öne sürdü.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı geceye katılıp para sözü verip ancak henüz kulübe herhangi bir ödeme yapmayanların listesinin basınla paylaşıldığı toplantıda yaptığı konuşmayı kamuoyuna yanlış yansıtan bir çıkar grubunun varlığından bahseden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bilindiği gibi 13 Mart 2015 tarihinde 'Yeni Malatyaspor'a Destek Gecesi' hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştum. Şeffaf yönetim anlayışımızın eseri olan açıklamalarım maalesef bazı kesimler tarafından yanlış anlaşılmış veya yorumlanmıştır.

Yeni Malatyaspor'a Destek Gecesi' ismiyle düzenlediğimiz bu toplantıda birlik ve beraberlik adına önemli kazanımlar elde ettik. Gecede bazı kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarından maddi destek sözleri aldık. Organize edilen gece, Yeni Malatyaspor'un sahipsiz olmadığını da ilan eder nitelikteydi. Destek gecesinde Yeni Malatyasporumuzu sahipsiz bırakmayan hamiyetli hemşehrilerimiz çeşitli miktarlarda para vaat etmişlerdir yalnız bu rakamlar kamuoyuna doğru yansıtılmadığı için kameralar karşısına geçip doğru bilgileri vermek istedim. Üzülerek ifade edeyim ki, paylaştığım doğru bilgiler ise farklı yansıtılarak haber yapılmıştır. Yaptığım açıklamanın amacı, söz konusu gecede Yeni Malatyaspor'u yalnız bırakmayan ve bağışlarıyla destekleyen herkese kamuoyu önünde teşekkür etmekti. Ayrıca kulübün kasasına giren parayı şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmaktı. Şampiyonluğa giden takımımızı çeşitli vesilelerle baltalamayı amaçlayan bazı çıkar grupları, yaptığımız bu açıklamayı farklı yönlere çekmeye çalışmıştır. Yapılan bu yanlış algı operasyonu sonucunda hem yönetimimiz hem de bize yardımda bulunan ve bulanmayı düşünen hamiyetli hemşehrilerimizi olumsuz yönde etkilemiştir. Bahsettiğim bu çıkar gurupları, her türlü ortamda dile getirdiğimiz gibi Kulübümüze ilk günden buyana maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere, çok kıymetli Malatyalı hemşehrilerimiz ve iş adamlarımızla bizleri karşı karşıya getirmeye çalışmaktadırlar. Ağzımdan çıkmayan sözlerle yapılan haberler hem bizleri üzmüş hem de yapılan geceye gölge düşürmüştür. Yapılan destek gecesinden sonra hiç bir katılımcı ile görüşmedik ki, şu isimler para verdi veya vermedi diye bir ifade kullanayım.

Yeni Malatyaspor'un hem saha içinde hem de saha dışında engellemelerle karşılaştığına daha önce de şahit olmuştuk. Bu son olayla birlikte yeni bir operasyonun başlatıldığını fark etmemek mümkün değildir. Belli bir kesim tarafından ısmarlama bir şekilde yaptırılan haberleri kamuoyunun takdirlerine sunuyorum. Bu üzücü olaylar mücadele azmimizi kırmamış bilakis şampiyonluk şevkimizi kamçılanmıştır. Bu tarz spekülatif haberler bizi yıldıramayacak, aksine hedefimize ulaşma azmimizi daha da körükleyecektir. Yapılan yanlı ve yanlış haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan önemle rica ediyor, Yeni Malatyaspor yönetimi olarak, şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimizin sözünü veriyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title