Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu maç için Ankara aktarmalı uçakla Trabzon’a gitti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu maç için Ankara aktarmalı uçakla Trabzon'a gitti.

1461 Trabzon maçının Malatya'daki son çalışmasını saat 11.00'de Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda sakatlıklarından dolayı Serkan Çalık ve Onur Kalafat Trabzon kafilesine dahil edilmedi.

Önemli oyuncularından yoksun gittiği Trabzon'da sarı kart cezalısı Emre Toraman'dan da faydalanamayacak olan Yeni Malatyaspor'da, hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Sadık Çift Pınar'ın maça yetişmesi için ise adeta seferberlik ilan edildi. Sadık'ın, 1461 Trabzon maçına yetişme olasılığının güçlü olduğu ifade edildi.

Hafta arasında tedavisi için Ankara'ya gittiği öğrenilen Sadık Çiftpınar'ın, Trabzon kafilesine başkentte dahil olacağı belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title