Haberler

Spor Sevdalısı Patron

Türk Sporseverlere önce golf sahası yaparak ve ardından da golf kulübü kurarak hizmet vermeye başlayan ünlü iş adamı Nuri Özaltın, bu sene 50 milyon Dolarlık yatırımıyla Avrupa’nın en kapsamlı ve modern, çok amaçlı spor kompleksini hizmete açtı.

Türk Sporseverlere önce golf sahası yaparak ve ardından da golf kulübü kurarak hizmet vermeye başlayan ünlü iş adamı Nuri Özaltın, bu sene 50 milyon Dolarlık yatırımıyla Avrupa'nın en kapsamlı ve modern, çok amaçlı spor kompleksini hizmete açtı.

Gloria Sports Arena ve diğer tesisleri gazetecilerle gezerken gözümüzden kaçmayan, Nuri Beye göre küçük ama bizlere göre çok büyük bir olaya şahit olduk.

Ziyaretimizde spora ne kadar aşık olduğunu gördük. Öyle ki; Antalya'da bulunan üç oteli, golf kulübü ve spor kompleksin de çalışan personeli için 500'er kişilik iki tane personel lojmanı yaptırmış. Lojmanlarında da otellerinde bulunan tüm spor malzemelerinin de bulunduğu spor salonu yaptırmış. Personeline izin gününde ve mesai saati dışında spor yapma imkanını sunmuş. Türkiye'de ilk defa bir lojmanda spor salonu ve tam donanımlı adeta beş yıldızlı bir otel konforunda spor imkanını sunması, Nuri Beye sıradan gibi gelirken bizler ise burada çalışan personelin çok şanslı olduğunu düşündük.

ÇALIŞANLARIM BENİM MESAİ ARKADAŞLARIM

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın'a, "Bunlara gerek var mıydı?" diye sorduğumuzda ise, Gloria Sports Arena'nın da sahibi Nuri Özaltın yaptığı açıklamada; "Ben personelimi sadece çalışanım olarak görmedim. Onlar benim mesai arkadaşlarım. Evet, ben işverenim… Ama çalışanlarımın, çalışma anında spor yapma imkanları yok. Hiç olmazsa onların kaldıkları, onlara tahsis ettiğim konforlu lojmanlarımda spor yapabilsinler istedim... Bu amaçla iki lojmanımda 1000 kişi kalıyor… Odalar 2'şer ve 3'er kişiliktir. Lojmanlarda oyun salonları, kafeteryalar, maç izleme salonlarımız mevcuttur. İzin gününde dahi personel için yemekhane yemek yiyebilme imkanı sunuyoruz. Bize ait olan, Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Serenity Resort otellerimizde çalışanlarımıza sunduğumuz imkanların, diğer firmaların çalışanlarına sunduğu imkandan farklı ve daha iyi kalitede olmasını istedim. Bunu da başardığımı düşünüyorum. Bu durum hem biz işverenleri hem de çalışanlarımızı mutlu ediyor. " diyerek bundan duyduğu mutluluğu ifade etti.

DEVLET, PLAKETLE ÖDÜLLENDİRMELİ

Ne diyelim böyle sporsever patronların Türkiye'de çoğalması dileğimizle bunların öncüsü Nuri Özaltın'ı saygıyla alkışlıyoruz. Biz değil çalışanlarda aynısı söylüyorlar. Burada çalıştığımız için kendimizi şanlı hissediyoruz diyorlar… Devletinde, Nuri Özaltın'ın bu çalışmalarını karşılıksız bırakmayacakları inancındayım. En azından verilecek bir plaket ile spora katkısını daha da artırırlar kanaatindeyim. Bizden söylemesi. Bu gibi iş adamlarını spordan soğutmayalım, hiç olmazsa sağlıklı bir nesil için atılan bu adımları karşılıksız bırakmamak lazım. Devletin ve hukümetin de en önemli projelerinden birisi de sigarasız ve sağlıklı bir hayat değil mi? İşte sağlıklı bir hayatın ilk örneği… Hem de devletten bir maddi beklentisi olmayan spor sevdalısı patrondan… O hakiki Özaltın'dan… - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nuri Özaltın Türkiye Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title