Haberler

Spor Salonu Temel Atma Töreni Yapıldı

Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Spor Salonu'nun temel atma töreni yapıldı.

Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Spor Salonu'nun temel atma töreni yapıldı.

Törene AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Vali Ali Çınar, Vali Yardımcısı Osman Altın, Kurucaşile Kaymakamı Davut Bayraktar, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kurucaşile ÇPL Spor Salonu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Kurucaşile ilçemize ve çok programlı lisemize hizmet edecek kapalı spor salonumuzun temelini atmak için buradayız. Hükümetimizin yatırımlar için ayırdığı bütçe tahsisini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta Ulus İlçemizde, dün Amasra İlçemizde, bugünde burada yeni yatırımlarımızın temellerini atıyoruz. Kurucaşile İlçemiz şu anda dev yatırımlara sahne oluyor. Kurucaşile Bartın arasına 22 kilometre tünel yapıyoruz. Maliyeti 1 milyon lirayı geçen bu tüneller tamamlandığında Kurucaşile'den Bartın'a 15 dakikada geleceğiz. Şimdi ise Bartın'a bir saatte gidiyoruz. Belediye Başkanımız Zihni Sayın'ın katkılarıyla Kurucaşile'ye bir yüksekokul kazandırdık burada geleneksel sanatımız olan ahşap tekne ve yat imalatını gelecek nesillere aktarıyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafından gelen öğrenciler Kurucaşile'de bu mesleği öğreniyorlar" dedi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından spor salonunun temel atma töreni yapıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Zihni Sayın Kurucaşile Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title