Haberler

Spor Parkı Dolup Taşıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Toros Mahallesi’nde 24 dönüm üzerine kurulan Spor Parkı, özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce Toros Mahallesi'nde 24 dönüm üzerine kurulan Spor Parkı, özellikle hafta sonları vatandaşların akınına uğruyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Adana'nın her bölgesinden vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Spor Parkı'na giderek, Adanalılarla sohbet etti.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektiren Zihni Aldırmaz'a MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Gökoğlu da eşlik etti.

Daha sonra Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın da katıldığı gezide vatandaşlar Zihni Aldırmaz'a teşekkür ettiler.

Zihni Aldırmaz ile fotoğraf çektirme yarışına giren vatandaşlar, "Park çok güzel oldu. Haftanın her günü her türlü spor etkinliğine katılabiliyoruz. Özellikle hafta sonları binlerce insan burada zaman geçiriyor. Mahallemize böyle bir tesis gerekiyordu. Burayı bizim hizmetimize sunduğunuz için size çok teşekkür ediyoruz" dediler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title