Haberler

Spor Özel Yetenek Kursları Tam Yol İlerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları derslerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları derslerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve çok sayıda gence spor özel yetenek sınavlarıyla lise ve üniversite kapılarını açan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları derslerine tüm hızıyla devam ediyor. Kurslardan şu an için 15 ile 28 yaş arasında 120 öğrenci faydalanıyor. Kursların başvuruları ise devam ediyor. Öğrenciler; Spor Lisesi, Polis Meslek Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Askeri Okulların, haziran ve eylül aylarında yapılacak sınavlarına girecek.

Büyükşehir Belediyesi'nin uzman eğitmenleri tarafından çalıştırılan gençler, derslerine Derince Çınarlıdere'deki spor alanı ile 50. Yıl Spor Salonu'nda devam ediyor. Açık alanda öğrencilere kuvvet, dayanıklılık ve sürat egzersizleri yaptırılıyor. Öğrencilerin sınavlara gireceği parkurların birebir özelliklerini taşıyan 50. Yıl Spor Salonu'nda ise parkura özgü teknik antrenmanlar gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sınava girecekleri parkurlarda sıkıntı yaşamaması için 50. Yıl Spor Salonu'nu sınav parkuru ölçülerinde ve fotosel eşliğinde derecelendirdi.

Verilen eğitim ve parkur özelliklerinin birebir oranda dizayn edilmesi ise başarıyı getiren faktörler arasında yer aldı. Zira sınava Büyükşehir Belediyesi ile hazırlanan öğrenciler, parkurda sorun yaşamadıkları için, sınavlarında yüksek derecelerle başarı elde etti.

Öte yandan ücretsiz özel yetenek spor kurslarının başvuruları devam ediyor. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'nın telefonunu arayarak bilgi alabilir. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title