Haberler

Spor Giyimde Moda Lafuma Tekstil ve Ayakkabıları ile Ön Plana Çıkıyor

Güncelleme:

Spor giyim stilini yansıtan Lafuma, koleksiyonunda bulunan modeller ile bir adım öne çıkıyor.


Dünyanın en kaliteli ve yüksek performanslı kumaşlarının kullanıldığı Lafuma tekstilleri, en son teknoloji ile sağlık ve çevre standartlarına saygılı, son derece güvenilir koşullarda üretiliyor.

Ergonomik tasarıma sahip Lafuma kadın tayt ve şortları koşu, yürüyüş ve diğer açık hava sporları için tasarlanmış. Mikrofiber yapısı ile yumuşak dokusunu hissettiren tayt ve şortlar streç yapılarıyla da vücudu sarıyor. Nefes alabilen yüzeyleri ve isteğe bağlı ayarlanabilir belleri ile tüm aktivitelerde konforu artırıyor.

Lafuma kadın ayakkabıları eşsiz rahatlık, dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tutarak takipçilerini yeni bir serüvene sürüklüyor. Lafuma ayakkabıları enerjinizi artırırken esnek ve rahat tabanları yürüyüş esnasında konforunuzu maksimum düzeyde tutuyor. EVA orta tabanlı Lafuma kadın ayakkabı köpük destekli dili sayesinde uzun yürüyüşlerde rahatsız olmanızı engelliyor.

Lafuma seyahatlerde, kamplarda ve tüm aktivitelerde tercih edilen birbirinden farklı çok yönlü spor çantaları tasarlıyor.
Lafuma'nın ayakkabı, tekstil ve aksesuarlarına ait tüm modellerini, Adventure Republic Mağazaları; İstanbul: Kızıltoprak, Beşiktaş, Nişantaşı, Levent, Cihangir, : Bodrum, Ankara: Armada AVM., Adrenalin Mağazaları, İstanbul: Beşiktaş, Karaköy, Bakırköy, Kadıköy, Adana, Mağazalarında bulabilirsiniz. www.adventurerepublic.com

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş İstanbul Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title