Haberler

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan: "Devletin Verdiği Yetkiyi Kullanıyoruz"

GENÇLİK Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, olimpiyatlar sonrası yapılması gereken ve 21 Eylül 2016 tarihinde başlayan federasyon genel kurullarında ilk defa konuştu.

Bugün gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı Hentbol Federasyonu Genel Kurulunda bir konuşma yapan Müdürü Baykan, Biz federasyonlara yaptığımız destekle görevimizi yapmaya çalışıyoruz. 60'a yakın branşın yaz sporları ve kış sporlarını sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi adına 81 ildeki Genel Müdürlük ve Bakanlık personeli gece gündüz demeden mesai yapmaktadır dedi.

'Elbette devletimizin verdiği ve yapmamız gereken görevler var' diyen Mehmet Baykan şöyle konuştu Bu yapılanların ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Bu vesile ile buradan şunu söylemek istiyorum. Bu genel kurul ile ilgisi yoktur. Tüm camialar 4 yıl tüm spor adamları, yöneticiler, federasyonlar faaliyetler yaparken, 81 ilde il müdürlüklerimizle kucak kucağa yan yana omuz omuza çalışıyor. Her ne hikmetse, federasyon seçimleri geldiğinde başta basın olmak üzere spor teşkilatı demokrasiye müdahale ediyor deniliyor. Arkadaşlar insaf, yönetimlerde devlet su işlerinde, karayollarında, tapu kadastroda ve tüm devlet kurumlarından arkadaşlar olacak spor teşkilatında. Fikri sorulduğu zaman seçimlere katkısı istenildiği zaman üstelik anayasal yargının denetiminden geçip yüzde 10 delegelik hakkı verilen kurum seçimlere geldiği zaman siz karışmayın. Bu adaletsizlik bizde kurumumuzun hakkını savunmalıyız. Bu yüzde 10 hak kullanılmak zorunda. Yüce Meclis bu hakkı alırsa bu hak kullanılmaz. Bana kalsa Türkiye'de basketbol, voleybol, atletizm, hentbol, güreş gibi en az 10 branş futbol gibi tam özerklikle yönetilmeli. Camialar bunu istesin ve dinlendirsin. Bu yapılan tartışmayı anlamıyorum. Faaliyetlerin yürütülmesi ve kulüplerin ayakta kalmasının arkasında Gençlik Spor İl Müdürlükleri yükü çekerken, seçimlere gelince spor teşkilatı elini kolunu bağlasın otursun. Bu adaletsizlik. Herkes bu seçimler içerisinde olacak spor teşkilatı olmayacak, yok ya! diyesim geliyor. Teşkilatı fazla hırpalamayın arkadaşlar. Bu teşkilatla birlikte branşlar yürüyor. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Baykan Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title