Haberler

Spor Bakanı Kılıç, Cüneyt Çakır'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara Güven Hastanesinde tedavi gören FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır'ı ziyaret etti.

Bakan Kılıç'tan Cüneyt Çakır'a ziyaret- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Güven Hastanesi'nde tedavi gören FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı ziyaret etti- Bakan Kılıç: "Cüneyt hocayı gayet iyi gördüm. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda yeşil sahalara dönecek"ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Hastanesi'nde tedavi gören FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı ziyaret etti.Kılıç, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de yapılan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve Güven Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü'nde ameliyat edilen Çakır'a ziyarette bulundu.Bakan Kılıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Cüneyt hocayı gayet iyi gördüm. Doktorlarıyla ve kendisiyle görüştük. Artık iyice toparlamaya başlamış. Doktorlarının izni doğrultusunda bugün veya yarın hastaneden çıkarılması bekleniyor" dedi.Çakır'ın moralinin yüksek olduğunu belirten Kılıç, "Biraz sohbet ettik. Sanırım 1-2 gün daha müşahede altında tutulduktan sonra istirahatine evde devam edecek. Çok şükür ciddi bir şeyi yok. Kendisini gayet iyi gördüm. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda yeşil sahalara dönecek" diye konuştu. -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç-Güven Hastanesi-*FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Cüneyt Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title