Haberler

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetimi'ni Kabul Etti

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetimi'ni kabul etti Bakan Kılıç Sadece tesis yapmak yetmez, burada elde edilecek temiz başarılar önemli Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetimi'ni kabul etti

Bakan Kılıç Sadece tesis yapmak yetmez, burada elde edilecek temiz başarılar önemli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kabulde söz alan Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, kulüplerin elde edeceği temiz başarılara ve kulüplerin içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılara değindi. Beşiktaş Kulübü'ne Türk spor camiasına kazandırmak için büyük çaba harcadıkları stat projesi için teşekkür ederek sözlerine başlayan Kılıç, "Şimdiye kadar verdiğimiz destek bundan sonra yapacağınız çalışmalar için vereceğimiz destekler devam edecektir. Bunlar önemli yatırımlar. Tabi ki tesisler yapmak yetmez yapılan tesislerin verimli ve doğru bir şekilde kullanılması ve bunların kullanılmasından doğan çalışmaların sonucunda da gidilecek ve elde edilecek temiz başarıların hem Türk sporu hem de kulüpler için önemli olduğunu biliyoruz" dedi.

Maddi anlamda kulüplerin sıkıntı içerisinde olduğunu ifade eden Çağatay, şunları kaydetti

"Kulüplerin çektiği olumsuz sonuçlar içerisinde bazı konular var. Bunlarda UEFA kriterleri hepimizin malumu. Bunlar bize zorunlu gelmeden önce bizim kendi ev ödevimizi yapıp kulüplerin mali yapısında ki ve genel olarak Türk futbolu içerisinde finansman konusunda ki çalışmalara dikkatlice devam etmemiz gerekiyor. Bu konuda bir takım çalışmalar içerisindeyiz. Kulüpler yasası oldun finansman anlamında ki yasalar olsun çalışmalar var. Farklı bakanlıklarla fikir alışverişi yaparak yolumuza devam ediyoruz."

Kabulde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklama yapmazken, Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç ise basın mensuplarından soru almadı.

Öte yandan Fikret Orman Başkanlığı'nda ki kabule, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, As Başkanlar Deniz Atalay ve Umut Güner ve yönetim kurul üyeleri Emre Kocadağ, Hakan Özköse, Yalçın Kaya Yılmaz ve Erdal Karaca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Fikret Orman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title