Haberler

Spor A.Ş.'nin Yeni Müdürü Özbayraktar, Spor Müdürleri ile Buluştu

Spor A.Ş.'nin yeni atanan genel müdürü İsmail Özbayraktar, bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği yönetimi, televizyon, gazete ve haber ajanslarının spor müdürleri ile bir araya gelerek kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin, Levent'te bulunan merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, televizyon, gazete ve haber ajanslarının spor müdürleri katıldı. Tanışma ve sohbet ortamında geçen toplantıda, çiçeği burnunda genel müdür Özbayraktar, spor kurumlarının müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, spor müdürlerine istinaden yaptığı açılış konuşmasında, bu tarz organizasyonlar ile daha sık bir araya gelerek, aile ortamı kurmak istediğini söyledi. Özbayraktar, yeni görevinden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Hep birlikte, sizin de katkılarınızla bu görevi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım" dedi.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Özbayraktar, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, şunları söyledi:

"Aile olarak gördüğümüz aile fertlerimizle, büyüklerimizle, dostlarımızla, bir kısım kardeşlerimizle birlikte TSYD'nin bu güzel tesisinde kahvaltı yapma imkanımız oldu. Biz, kendi heyecanlarımızdan bahsettik. Sağ olsunlar burada çok tecrübeli ağabeylerimiz var. Onların tecrübelerine de ihtiyacımız olduğunu kendilerine ilettik. Kendileri de bu manada bize destek olacaklarının sinyalini verdiler. İşte burada hep birlikteyiz. Biz büyük bir aileyiz. Spor A.Ş. olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Topbaş'ın bizlere gösterdiği hedef doğrultusunda ilerlemeyi düşünüyoruz. Amatör bir ruhumuz var ama profesyonel bir yönetim anlayışımızla aile olarak inşallah güzel şeyler yapacağız."

İSMAİL ÖZBAYRAKTAR KİMDİR?

24.03.1974 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğan İsmail Özbayraktar, aslen Artvin Arhavi'lidir. İlkokulu İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nda, Orta öğrenimini 1985-1992 yılları arasında Özel Fatih Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. İsmail Bayraktar halen, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi konulu yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir. 1994-2009 yılları arasında Arhavi Yapı Limited Şirketi'nde Şirket Müdürü olarak görev aldı. Eş zamanlı olarak; 2002-2009 arasında Vakıf Yatırım Anonim Şirketi'nde Denetim Kurulu Üyeliği ve 2004-2009 arasında Fatih Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yaptı. 2009 ve 2010 yılları arasında TBMM Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi Müşavirliği unvanını alan İsmail Özbayraktar, 20.05.2014 tarihinden itibaren Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Arhavi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title