Haberler

Spastik Oğlunu El Arabasına Bindiren Babaya İşlem (2)

İzmir'e GÖNDERİLDİ Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde babasının üç tekerlekli el arabasına bindirdiği spastik engelli 24 yaşındaki Metin İncesu için Sağlık Bakanlığı ile Kaymakamlık devreye girdi.

İzmir'e GÖNDERİLDİ

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde babasının üç tekerlekli el arabasına bindirdiği spastik engelli 24 yaşındaki Metin İncesu için Sağlık Bakanlığı ile Kaymakamlık devreye girdi. Metin İncesu, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tahsis edilen ambulansla bugün saat 16.00'da İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı.

BABA MUTLU

Hakkında tutanak tutulup işlem yapılan baba Zelney İncesu ile ilgili dosya savcılığa gönderilecek. Savcının dosyayı inceledikten sonra hakkında karar vereceği baba Zeynel İncesu, "Bugün çok mutlu olduk. Kaymakamımızın girişimi ile tahsis edilen ambulansla oğlumu İzmir'e götürüyom. İnşallah orada olumlu bir sonuç alarak geri döneriz. Katkısı olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz, "Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Sağlık Bakanlığımızın talimatıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından bugün ambulans tahsis edildi. Ambulansa alınan çocuğumuz İzmir'e doğru yola çıktı. İnşallah orada umduklarını bulurlar. Allah acil şifalar versin" dedi. - İncesu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncesu Ortaca Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title