Haberler

Sparta Prag Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman

Güncelleme:

Fenerbahçe, Sparta Prag ile hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe Sparta Prag maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Detayları haberler.com'da bulabilirsiniz.

Sparta Prag Fenerbahçe hazırlık maçının saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izleneceği belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Fenerbahçe cephesi, bu akşam Prag'daki Generali Arena'da Sparta Prag ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin cumartesi akşamı Olympique Lyon ile oynayacağı hazırlık maçı darbe girişimi nedeniyle iptal edilmişti. Peki, Sparta Prag Fenerbahçe hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek? Detaylarda...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde ev sahibi takımın tesislerinde antrenman yaptı. Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman sınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçın ardından ise antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu akşam Generali Arena'da oynanacak hazırlık maçı TSİ 21.00'da başlayacak ve Smart Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde devam ettiren Fenerbahçe, salı akşamı Pragta karşılaşağı Sparta Prag maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Merak edilen, Sparta Prag Fenerbahçe maçının saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izleneceği belli oldu. Fenerbahçe, Sparta Prag ile hazırlık maçı yapmak için özel bir uçakla Prag'a hareket edecek. Peki, Sparta Prag Fenerbahçe hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Detaylarda...

Cumartesi akşamı oynanması planlanan Lyon maçı, cuma gecesi yaşanan darbe kalkışması yüzünden iptal edilmişti. Fenerbahçe, Sparta Prag ile hazırlık maçı yapmak için dün akşam saat 16.00'da özel bir uçakla Prag'a hareket etti. Yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde devame den Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmana ısınma, çabukluk ve pas organizasyonlarıyla başladı. Ardından antrenman, çift kale maç ve bireysel çalışmalarla noktalandı..

Sarı-Lacivertliler'in Prag kadrosuna sakatlıkları bulunan Fabiano, Volkan Demirel ve Volkan Şen dahil edilmedi.

YENİ TRANSFERLER PRAG YOLUNDA

Fenerbahçe'nin kadrosuna bu sezon kattığı yeni transferlerden Aatif, Van der Wiel, İsmail Köybaşı ve Martin Skrtel de Sparta Prag maçı kadrosuna alındı.

SPARTA PRAG FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına, bu akşam Sparta Prag ile yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek. Prag'daki Generali Arena'da oynanacak hazırlık maçı, TSİ 21.00'de başlayacak. Maç naklen D-Smart ekranlarından yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DEN YAŞANANLARA TEPKİ

Bu arada Fenerbahçe kulübü, ülkede yaşanan son olayların ardından resmi sitesinden bir açıklama yaparak darbe kalkışmasına tepki gösterecek. Konuyla ilgili olarak Vitor Pereira, 'Biz işimize bakıyoruz, çalışmalara devam ediyoruz' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çek Cumhuriyeti Sparta Prag Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title