Haberler

Spa'da Krem Ţanti Dönemi

QUU SPA, spa süitlerinde sunulan çiftlere özel spa alternatifleriyle oldukça dikkat çekiyor.

Otantik ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluţtuđu Güral Premier Hotel Tekirova'da gerek ruhunu dinlendirmek gerekse sýkýntý ve stresten uzaklaţmak isteyen misafirler, QUU SPA'nýn 3 bin 500 metrekare alan içerisindeki, 23 ultra-lüks odasý, 1 SPA Suit ve 2 büyük hamamdan oluţan gizemli atmosferiyle kendilerini ţýmartýyor.

Quu Spa'da spa süitlerinde sunulan özellikle çiftlere özel spa alternatifleriyle oldukça dikkat çekiyor. 'La Vie En Rose', 'I Love You Me Neither', 'After The Rain' ve 'Gold' alternatifleri ile çiftlere unutamayacaklarý anlar yaţatýyor.

La Vide En Rose'da, hamam deneyimi yaţayan çiftler 'Angel's Oil' ile masaj keyfini gül banyosu eţliđinde yaţarken, 'I Love You Me Neither'da ise 'Cocoa Beans Oil' ile masaj ve krem ţanti bulutlu çikolata banyosunu deneyimliyor. 'After The Rain'de ýsýtýlmýţ yađ ile masaj ile rahatlayan çiftler, Alpler'den toplanmýţ çiçekler eţliđinde süt banyosu yapýyor. Son olarak 'Gold' paketinde ise çiftler 'Gold Balm' ile masaj ve 'Gold Nektar' ile banyo keyfi yaţýyor.

Dođunun eţsiz mistisizmini ve dođal terapilerini konforlu bir ortamda sunan QUU SPA'da, dünyanýn dört bir yanýndan seçilmiţ uzman terapistler eţliđinde Avrupa ve Uzak dođu masajlarýndan SPA ritüellerine, Türk hamamýndan güzellik uygulamalarýna kadar uzanan hizmetler sunuluyor. QUU SPA bünyesinde, birbirinden deđiţik yüz ve vücut bakýmlarý, farklý konseptlerde hamam terapileri, anti-aging uygulamalarýnýn yaný sýra klasik cilt ve vücut bakýmlarý yer alýyor. QUU SPA'da birer bio sauna, Rus saunasý, kar çeţmesi, 2 adet büyük hamam, macera duţ, aroma buhar odasý, 3 büyük dinlenme odasý, çiftlere ve ailelere yönelik hazýrlanmýţ suitlerde jakuzi, hamam, sauna ve masaj odalarý; tamamý profesyonel ekipmanlar ile donatýlmýţ ve profesyonel terapistler eţliđinde hizmet veriyor.

QUU SPA'da, misafirler için oldukça geniţ bir masaj yelpazesi sunuluyor. QUU SPA'da Türk Hamamý konseptinde oriantel terapiler, Klasik terapiler, Uzakdođu terapileri, özel çocuk ve çift terapileri ve terapi odalarý, yüz ve vücut terapileri, anti-stress terapileri, aromatherapie, ayak refleks bakýmlarý, anti-cellulite bakýmlarý yer alýyor. Quu Spa'da sunulan özel paketler arasýnda 'Özel Hamam', 'Thai Fusion', 'Renaissance', 'Stress Relief', 'Platinum anti-stres lüks bakým', 'Gold', 'Anti-Cellulite' programý yer alýyor.

Quu Fitness ile eţsiz spor deneyimi

QUU SPA çatýsý altýnda faaliyet gösteren, 500 metrekare alana konumlandýrýlan QUU FITNESS'da ise Lifefitness ekipmanlarýndan profesyonel eđitmenler eţliđinde yararlanýlabiliyor. Güral Premier Hotel Tekirova'da Quu Fitness ile Avrupa'nýn en büyük temalý tatil gruplarýndan olan Trip For Fitness markasýnýn partnerliđi de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekirova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title