Haberler

Sp Kadın Kolları'ndan 'Milli İttifak' Buluşması

Saadet Partisi (SP) Van Kadın Kolları Başkanlığı, Milli İttifak buluşmasını gerçekleştirdi.

Saadet Partisi (SP) Van Kadın Kolları Başkanlığı, Milli İttifak buluşmasını gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu programa AGD Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Gündüz konuşmacı olarak katıldı. Şişli Öğretmenevi'nde kahvaltı ile başlayan programda konuşan Saadet Partisi Van Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çakır, "İşte bizler bugün burada hanımlar olarak hep birlikte Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi 'Milli İttifak Buluşmaları'ndan birini de burada gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte haykırıyoruz ve diyoruz ki, 'Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya İçin' Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan, Avrupa Birliği değil İslam Birliği diyoruz. Maddeciliği değil maneviyatı üstün tutan, kuvvetin yanında değil hakkın yanında olan, zulmü değil adaleti ilke edinen Saadet Partisi'nin barajı aşarak meclise girmesi ve iktidara yürümesi için bir araya gelmeliyiz" şeklinde konuştu.

Buluşmaya Ankara'dan katılan AGD Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Gündüz ise: "7 Haziran seçimlerine hızla yaklaştığımız şu günlerde Türkiye ve dünyada şahit olduğumuz olaylar, bu seçimi çok daha önemli hale getirmektedir. Milli İttifak olarak bizler modern kölelik düzeni dediğimiz bu düzene karşıyız. O yüzden 'Yeni Bir Dünya Düzeni' diyoruz. Her türlü zulme karşıyız. Sömürüye karşıyız. Daha fazla silah satmak için daha fazla çatışma çıkaran düzene karşıyız. Bir damla petrol için bin damla kan akıtmaktan çekinmeyen sisteme karşıyız. Hak ve adalet merkezli, adil bir dünyanın kurulması için mücadele ediyoruz. Sizlerle ülke gerçeklerini paylaştık. Büyük Birlik Partimizin ve Saadet Partimizin ittifakı ile kurulan Milli İttifak, ayrıştırmanın, kamplaştırmanın yapıldığı bugünlere inat birlik, beraberlik, kardeşliğin gücünü göstermiştir. Milli İttifak bu milletin pusulasıdır. Saadet Partisi'nin meclise girmesi bugün artık mecburiyettir. Çünkü feryadımız kuru particilik davası değil, devlet-millet sevdasıdır. Bugün milletimizin önüne konulan barajı, vicdanlara konulan prangalar olarak görüp bunu kırma zamanıdır. Bugün oylar bölünmesin diye değil, ülke bölünmesin diye birlik olma zamanıdır. Bugün üzerimizde emelleri olan ırkçı emperyalizme dur deme zamanıdır. Bugün büyük sorumluluğu hatırlayıp, kalplerin sesini duyma zamanıdır. Bugün birlik içinde saadet bulma zamanıdır. Mührü saadete vurma zamanıdır" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title