Haberler

Sp İl Başkanı Özay'dan Seçim Değerlendirmesi

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, 1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, yeni hükümetin hayırlı hizmetler yapan bir hükümet olmasını diledi.

Yapılan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özay İlhan, sandık başına giden herkese teşekkürlerini iletti. 1 Kasım seçim sonuçlarının Van'a, bölgeye ve ülkeye ve tüm insanlığa hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ettiğini belirten İlhan, "Yeni kurulacak olan hükümetin 78 milyonu kucaklayan, İslam coğrafyasında akan kanın durması için çalışan ve hayırlı hizmetler yapan bir hükümet olmasını dilerim. Milletimiz ülkemizde yeni bir hükümet krizi oluşmaması için güçlü gördükleri AK Parti'ye destek vererek tek başına iktidar olmasını sağlamıştır. Bizde bu karara saygı duyuyoruz. Saadet Partisi olarak bize düşen kendimizi gözden geçirmek ve toplumun niçin bize destek vermediğinin tespitini yaparak, bu bağlamda eksikliklerimizi gidermek ve beklentilere kulak vermektir. Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması için çalışmaya devam etmektir. Ben tekrar seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özay İlhan Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title