Haberler

Sp Gik Üyesi Çalık, Eğitim Camiasına Başarı Diledi

Saadet Partisi GİK Üyesi İl Başkanı Faik Çalık, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için en hayırlı bir şekilde geçmesini dileyen Çalık, "Ülkemizin ve dünyanın inancımızı, adaleti, barışı ve insanlığı, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti önceleyen; inancını ve kimliğini koruyarak çalışan ve gayret eden, bunu yaparken başkalarının da hak ve hukukunu gözeten; kendi yaşama zevkini değil başkalarını ve inancını yaşatma hedefini içselleştiren; gösterişsiz, nümayişsiz, sabırlı ve azimli bir şekilde yeni bir dünyanın oluşumu için çalışan nesillere ihtiyaç vardır. Bunu da ancak ahlak ve maneviyatı esas alan gerçekten "milli" olan Milli Eğitim bakanlığı ve "Şuurlu Öğretmenler" eliyle gerçekleştirebiliriz" dedi.

Hali hazırdaki müfredat programlarının çocuklarımıza temiz bilgi ve şuur verecek seviyede olmadığını belirten Çalık, AB Müktesebatını ve AB değerlerini esas değer olarak alan müfredat programlarının bu ülke gençliğinin ve milletinin değerlerini alt üst ettiğini materyalist bir nesil yetiştiğini yetkililerin görmesi gerektiğini belirtti.

Çalık, "15 Temmuz sonrası Milli Eğitim Bakanlığımızın ders kitaplarındaki FETÖ'cü 'subliminal' mesajlarını kaldırmasını takdir ettiğimiz gibi kitaplarda ki dinler arası diyalog organizasyonunun kalıntılarının da kalmaması gerekmektedir" dedi.

Erzurum'un İller arası eğitim sıralamasındaki yerinin Erzurum'a yakışmadığını ve üst seviyeye çıkarılmasının eğitim camiasının üzerinde bir görev olduğunu belirten Çalık, bütün eğitim camiasına başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title