Haberler

Sp Edirne Kadın Teşkilatından Kadın Girişimcilere Ziyaret

Saadet Partisi 3. Bölge Sorumlusu Nazmiye Gülbaş, SP Edirne Kadın Teşkilatı Başkanı Güler İriş ve teşkilat üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu’nu ETSO’da bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.

Saadet Partisi 3. Bölge Sorumlusu Nazmiye Gülbaş, SP Edirne Kadın Teşkilatı Başkanı Güler İriş ve teşkilat üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nu ETSO'da bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.

SP Kadın Teşkilatını, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Başkan Yardımcıları İlknur Özcan, Nil Sirel Akbaş ve İcra Kurulu Üyesi Nükhet Su Uzunismail karşıladı. Ziyarette, Türkiye ve dünya gündemindeki kadın meseleleri ele alındı. Edirne Kadın Girişimciler Kurulu ile tekrar başkanlığa seçilen Elmas Aslan'ı ve kurul üyelerini tebrik eden Gülbaş, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi ve girişimci kadınların sayısını arttırmak için çalışmalar yaparak örnek olduklarını söyledi.

Aslan, parti, din, dil, ırk gözetmeksizin kadına karşı şiddete karşı birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirerek, "Kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın sona erdirilmesi için kadınlara yönelik her türlü şiddet eylemini açık bir şekilde kınanmasını, aile içi şiddeti ve genel olarak kadın ve çocuklara yönelik şiddeti önlemek için kampanyalar, ana-baba eğitim programları başlatılmasını, evde, sokakta, iş yerinde yaşanan kadına yönelik şiddetin sorumlularının yargılanmasını ve caydırıcı yasal tedbirlerin alınmasını istiyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title