Haberler

Sp'den Van'ın Sorunlarıyla İlgili Açıklama

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, Van'ın mevcut sorunları ile ilgili konuları açıklayarak, gündemi meşgul eden sorunlara cevap verilmesini beklediklerini söyledi.

Parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen SP Van İl Başkanı Özay İlhan, kentin içinde bulunduğu sıkıntıları ilgilere sormaya devam etti. Bu hafta yine Ak Parti Van milletvekillerine soruları açıklayan İlhan, "2011 Depreminde ağır hasarlı binasını yıkan arsa sahiplerinin kentsel dönüşümde yararlanmasını sağlayan kentsel dönüşümün süresi 6 Nisan 2016 tarihinde doluyor. Bu sürenin uzatılması konusunda her hangi bir çalışmanız söz konusu mudur? Kentsel dönüşüm kapsamında ortaklar arasında uzlaşma sağlanılmayan parsellerde, TOKİ'nin yüklenici olarak inşaat yapması sağlanacak mı? Kentsel dönüşümden bu güne kadar kaç kişi yararlanmıştır? Çevre yolunun 2010 yılında ihalesi yapılmış ve yapım çalışmaları başlamıştır. Fakat uzun süreden beri çevre yolunun yapılması durdurulmuştur. Çevre yolu Van için bir hayal mi olacak, yoksa çevre yolunun yapılması için herhangi bir çalışmanız olacak mı? Van, Çatak, Pervari Şırnak üzerinden olan Habur Sınır Kapısı'na ulaşacak olan karayolu konusunda her hangi bir bilginiz var mı, bu yolla ilgili herhangi bir çalışmanız söz konusu mu gibi soruları yönettik" şeklinde sözlerini tamamladı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özay İlhan AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title