Haberler

SP- BBP İttifakına İdris Naim Şahin'de Katıldı

Güncelleme:

Saadet Partisi ile BBP'nin oluşturduğu ittifakta Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin sürprizi yaşandı. MİLAD Partisi Eş Başkanı İdris Naim Şahin dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Şahin'in İzmir 1. bölgeden birinci sıra adayı olacağı öğrenildi.

İTTİFAK GENİŞLİYOR

7 Haziran seçimleri için Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin yaptıkları ittifak genişliyor. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'le yapılan görüşmeler de olumlu sonuç verdi. Millet ve Adalet Partisi'nin (MİLAD) de ittifaka dahil olmasına karar verildi.

İZMİR ŞAHİN'E EMANET

İdris Naim Şahin, dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Yapılan görüşmede Şahin'in İzmir 1. Bölge 1 sıradan aday gösterileceği öğrenildi. BBP ve SP, YSK'ya geçen salı günü sunduğu listedeki boşlukları tamamlayarak yarın teslim edecek. Listeler teslim edilene kadar kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerle görüşmeler sürecek.

"TEK ADAMLIK SONA ERECEK"

İttifakla ilgili konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, ittifakın 7 Haziran seçimlerinde yüzde 10 seçim barajını aşacağını söyledi. Çayır, "Bütün vatandaşlarımız şunu bilecek; eğer ittifakımız barajı aşıp Meclis'te temsil edilirse kavgalar ve tek adamlık sona erecek. Başkanlık istiyorum hevesi kursaklarında kalacaktır" dedi.

(Kaynak:Bugün)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Büyük Birlik Partisi İdris Naim Şahin İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500

Yorumlar (92)

KURT BEYmobilWeb@haberler.com:

Kücücük paralel sofrasına buyurun.hatta chp yide alın yanınıza

4
63
yanıtYanıtla
MÜCHD:

İTTİFAK HAYIRLI OLUR İNŞALLAH. OYUM İTTİFAKA. .

29
6
yanıtYanıtla
ERBAKAN:

BU İTTİFAK SOLUN PLANIDIR. . KUKLALAR BİRLEŞELİM DEDİ AMA ARKADAN FISILDAYANLARI UNUTMAYIN. . YA HU. . . SİZ NE SIFATLA BİRLEŞTİNİZ. . NEYİ VAADEDİYORSUNUZ. . BİZ SADECE SAADET OLSA OY VERECEĞİZ AMA BU YANINDAKİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ KİŞİLER- ADAYLARA NEDEN OY VERELİM

5
26
yanıtYanıtla
MUHALEFET OLANLARA GELSİN:

PEYGAMBER EFENDİMİZ SAV İSLAMİYETİ YAYMAYA BAŞLADIĞINDADA MUHALEFET OLANLAR OLMUŞTU , KARŞI ÇIKANLAR OLMUŞTU, İFTİRA ATANLAR OLMUŞTU, KÖTÜLEYENLER OLMUŞTU. . . VS. . YANİ DEMEM O Kİ SAYIN KÖTÜLEYEN ARKADAŞIM, İFTİRA ATAN ARKADAŞIM, BUNLAR PARALEL DİYEN KARDEŞİM, BUNLARDAN Bİ CACIK OLMAZ DİYEN ABİCİĞİM, HİÇBİR BİLGİSİ OLMADIĞI HALDE İFTİRA ATAN CAHİLLER SÖZÜM SİZEEE. YARIN MAHŞER MEYDANINDA SÜLEYMANDAN HAKKINI ALACAK KARINCA. SÖZÜN ÖZETİ ^^İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR^^ EVELALLAH. OYLAR MİLLİ İTTİFAKA

27
3
yanıtYanıtla
derya:

oh beee sonunda içime sinerek oy vereceğim bi parti oluştu

22
5
yanıtYanıtla
sarduny:

paralelci mustafa hane diğer idris nerde yaziklar olsun sana mustafa desteci sabah aksam paralelcilerin ekranlarındasın yazıcıoğlu mezardan kalksaydı seni bi guzel tokatlardı

5
21
yanıtYanıtla
birleşin leş kargaları:

hayatta birleşmeyecek zihniyetler ittifak ediyorsa bi üst akıl bunlara yön veriyor demekki. gülen ağlayan adamın üst aklıyla ancak vatandaşı ak parti etrafında kenetlersiniz. başka da bi halt olmaz. düşünüyordum acaba diyordum ak parti konusunda. ama bu birleşmeler beni tekrar ak partiye çevirdi. . . erbakanın, muhsin reyisin kemikleri sızlıyor bu bidoncular yüzünden. . .

4
18
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

hayirli ugurlu olsun keske mhp yide yaninizda gorsek

18
4
yanıtYanıtla
rteci:

1 oy 1 oydur hesabı :) akp nın gecersız oylarını bıle alamassınız sızler

8
14
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

inşallah barajı aşarlar. . . . .

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title