Haberler

Sp Afyonkarahisar İl Müfettişi Demirel: "Sp 7 Haziran Seçimlerinde Meclis'e Girecek"

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Müfettişi Musa Demirel, 7 Haziran seçimlerinde partilerinin Meclis’e gireceğini söyledi.

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Müfettişi Musa Demirel, 7 Haziran seçimlerinde partilerinin Meclis'e gireceğini söyledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen SP İl Müfettişi Musa Demirel, "Her gün kısır kavgalara ve tartışmalara sahne olan parlamentomuz 7 Haziran seçimlerinden sonra vatandaş nezdinde inşallah yeniden itibar kazanacaktır. TBMM 'ne Saadet Partisi milletvekillerini inşallah halkımızla ittifak yaparak göndereceğiz. Partimize müracaat eden milletvekili aday adayları il genelinde ilçe, köy ve belde belde çalışmalarına başlamıştır. Halkımızdan gördüğümüz teveccühle hizmet aşkımız ve gayretlerimiz artmıştır. Saadet Partisi İl Teşkilatı olarak adaylarımızın yanında ve seçmenimize yapacaklarımızı bir bir anlatacağız. Milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizi genel merkezin mülakatından sonra sıralamamız netleşmiş olarak tüm adaylarla önce memleketimiz ve tüm İslam alemi için çalışıp saadet partimizi halkımızla birlikte Meclis'e taşıyacağız" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Demirel Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title