Haberler

Sp Adayı Güler'in Seçim Çalışmaları

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Arif Güler, hafta sonu gerçekleştirilecek yerel seçimlerle beraber huzur ve refah kenti Adıyaman’ın kazanacağını söyledi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Arif Güler, hafta sonu gerçekleştirilecek yerel seçimlerle beraber huzur ve refah kenti Adıyaman'ın kazanacağını söyledi.

Arif Güler, 30 Mart günü Adıyaman'ın hak ettiği değere kavuşması için yeni başkanını seçeceğini belirterek, seçim sürecinin yerel sorunlar üzerinden yürütüldüğünü kaydetti. Adıyaman'ın geleceği üzerinden siyasetin yapılmasının arzu edildiğin ancak iktidarıyla muhalefetiyle bu seçimin 'var olma- yok olma' meselesine dönüştürüldüğünü kaydeden Arif Güler, şöyle devam etti:

"Halkımıza yıllardır, 'bak aman ha oylar bölünmesin, CHP gelir din elden gider' dendi. CHP ise 60 küsur yıldır gelemediği iktidarı elde edebilmek için 'ülke elden gidiyor, özgürlükler elden gidiyor' naraları attı. ve halkımız her seferinde saf ve iyi duygularıyla buna inandı. Yıllardır tavrını bundan yana koydu. 10 yıldır iktidar partisi Adıyaman'da belediyeyi yönetiyor ve her seçimde, bu seçim de dahil olmak üzere 'Başbakan'a oy istiyoruz' diyor. ve halkımızda başımızla beraber deyip oyunu verdi. Gelinen noktada şunu gördük ki, kaybeden hep Adıyaman oldu. İlimiz hala bir köy görüntüsünden kurtulamadı. Yağan yağmur bizim için felaket oldu. Halkımız traktörlerle bir yerden bir yere taşındı. Şimdi 'biz ak belediyeciliği getireceğiz' deniliyor. Biz diyoruz ki '10 yıldır nerdeydiniz?' Bizim bu oyunlara karnımız tok. Evet yine bir yerel seçimi AKP, CHP ve MHP olarak el ele verip yerel seçim havasından çıkardınız ve Adıyaman'ı kendi kaderine terk etmekle baş başa bıraktınız. Ama biz bu oyunu bozmaya geldik ve inşallah 30 Mart'ta iktidara ve muhalefete Adıyaman'da en güzel cevabı vereceğiz. Diyeceğiz ki bizi yıllardır kandırdınız ve Adıyaman Halkının oyunu çantada keklik gördünüz. Sümerbank'ı kapatın yerine park ve konut yaptınız, Tekeli kapatıp yüzlerce kişiyi işsiz bıraktınız. Yerine yaptığınız TOKİ'yi de halkımıza bir lütuf olarak gördünüz. Kusura bakmayın ama 'yemezler' diyoruz. Eğer samimiyseniz dürüstseniz gerekli yasal işlemleri yapmak için elinizden geleni yapardınız. Ama burada kaybetmekten korktuğunuz menfaat korkunuz var. Eğer gerçekten derdiniz Adıyaman olsaydı halkımızın karşısına projelerinizle çıkardınız."

Türkiye genelinde yapılan hizmetlerin burada kendilerine sunmanın uygun olmadığını ifade eden Güler, "Adıyaman'ın kara treni yokken siz hızlı tren reklamlarını bize gösteriyorsunuz. Buradan muhalefet partilerine de şunu demek istiyoruz. Kalkmışsınız baraj kenarına sahilden bahsediyorsunuz. Bir defa gerçekçi olun ve yapamayacağınız projelerle halkı kandırmayın, baraj sınırları belediye sınırlarında değil bu sebepten dolayı bunu yapamazsınız. Adıyamanspor için Arena stadyumu gibi bir stadyum koymuşsunuz çalışmalarınız da önce Adıyamansporu bu zor durumdan kurtarın sonra stadyumu yaparsınız. İşin daha hazin bir durumu da trafik sorunu çözmek için güney yolu projesinden bahsediliyor. Adıyaman'ı bilenler bilir ki güneyde bahçecik mahallesi ve mezarlığın aşağısı hep bayır ve deredir. Yani siz buraya herhalde 10 kilometrelik bir köprü yapmayı düşünüyorsunuz. Tüm bunları söyledikten sonra gururla şunu ifade etmek istiyoruz ki Allah'a şükür biz halkımızı kandıracak ve internetten kopyala yapıştır hiçbir proje göstermedik. Hepsi Adıyaman'ın sorunlarına derman olacak gerçekçi projeler ve bizzat mühendislere çizdirilmiş projeler. Allah'ın izniyle biz 30 Mart'ta Adıyaman'ı makus kaderini her şekilde değiştirecek ve Adıyaman'ın hizmetkarı olacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title