Haberler

Sözlü Zamanla Yarışıyor

“Çağdaş, huzurlu, üretken ve güvenli bir Adana” sloganıyla yaklaşık 18 ay önce seçim çalışmalarına başlayan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, adeta zamanla yarışıyor.

"Çağdaş, huzurlu, üretken ve güvenli bir Adana" sloganıyla yaklaşık 18 ay önce seçim çalışmalarına başlayan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, adeta zamanla yarışıyor. Hemen her gün sabah erkenden yola çıkan, gece geç saatlerde evine dönen Başkan Sözlü, gün içinde bütün programlara yetişmeye çalışıyor.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sözlü, sivil toplum örgütlerine yönelik yoğun ziyaret trafiğini sürdürdü. Çalışma arkadaşları için de yoğunluğun 'rutine' dönüştüğü ama her geçen gün daha fazla önem verilen artan ziyaretler kapsamında Başkan Sözlü; Adana Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği, Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği, Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Görme Engellileri Kalkındırma Derneği'nde temaslarda bulundu.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın da bir kısmında hazır bulunduğu ziyaretlerde Sözlü, Adana-Koop Genel Başkanı Recep Altıparmak ve yönetim kuruluyla sohbet etti. Sözlü burada, kentin halk yararına konut sorununun çözümü konusunda kooperatiflerle de işbirliği yapabileceklerini söyledi. Sözlü, "Adana-Koop üyeleri hazır olsun; sizlerle İnşallah işbirliği yaparız. Adana-Kop arzu ederse kentsel dönüşümlerde fırsat veririz" dedi.

Sözlü ve Akbaş daha sonra Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği'ni birlikte ziyaret ettiler. Derneğin Genel Başkanı İrfan Söker ve Genel Sekreter Mustafa Davarcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sözlü ve Akbaş'a birer buket çiçek hediye ederlerken, iki adaya da Söker tarafından Kuvayı Milliye rozetleri takıldı. Başkan Sözlü'den büyük destek gördüklerini belirten İrfan Söker'e Sözlü "İnşallah desteğimiz daha da artacak" dedi. Akbaş ise, "Biz sizlerin kahramanlıklarını dinleyerek büyüdük. Biz sizleri örnek aldık kendimize" sözleriyle gönülleri fethetti.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere Yüreğir Adayı Yücel Bayram, Seyhan Adayı Abdullah Çalışkan, Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş ve Sarıçam Adayı Bilal Uludağ'ı ağırlayan Türkistanlılar, misafirlerine pilav ikram ettiler, ayrıca adaylara Özbek şapkası giydirdiler. "Ben burada aday olarak değil, sizden biri olduğum için varım" diyen Sözlü "Bugün Türkistan ile kopma noktasına gelen ilişkilerimizi yeniden eski haline getirmek için 30 Mart 2014 seçimleri Allah'ın hepimize tanıdığı bir fırsat olarak karşımıza çıkmıştır" diye konuştu.

Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlker Medeni ise, dernek olarak her zaman Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü yanlarında gördüklerini, maddi ve manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemediğini belirterek, tüm Türkistanlılar adına teşekkür etti. Medeni, "Sayın Hüseyin Sözlü bizim öz gardaşımızdır" dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'la birlikte Görme Engellileri Kalkındırma Derneği'ni de ziyaret etti. Derneğin Başkan Yardımcısı Hüseyin Görgün ve üyelerin isteklerini dinleyen Sözlü, sadece görme engellilerin değil tüm engellilerin sorunlarını bildiklerini belirterek, "30 Mart 2014 tarihinden sonra sizlerin de yönetime katkılarını isteyeceğiz. Sizlerin görüşlerini değerlendirip, hayatınız kolaylaştırmak istiyoruz" dedi. Başta otobüsler, kaldırımlar olmak üzere her konuda duyarlı olacaklarını vurgulayan Sözlü, "Pozitif ayrımcılık konusunda desteği hak ediyorsunuz. Engellilere hizmet noktasında belediyemizde bir masamız olacaktır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Uğur Akbaş Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title