Haberler

Sözlü'ye Tebrik Ziyaretleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor.

Çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü ziyaretlerinin yanı sıra, halkın da Hüseyin Sözlü'ye yoğun ilgisi devam ediyor. Sabah saatlerinde Hüseyin Sözlü'yü Adana Yüreğir Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÜDAY) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

YÜDAY Başkanı İbrahim Akyürek, Hüseyin Sözlü'ye görevinde başarı diledi ve derneğin mayıs ayı içinde gerçekleştirilecek gecesine davet etti.

Ardından TÖBANK İlköğretim Okulu yöneticileri Başkan Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. Daha sonra Srabrenitsa Şehitleriyle ilgili oluşturulan hatıra ormanına 3 bin fidan bağışlayan Hüseyin Sözlü'ye teşekkür eden heyet makama kabul edildi ve Hüseyin Sözlü'ye minyatür Srebrenitsa Anıtı hediye etti.

Adana Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut ve dernek üyeleri de Hüseyin Sözlü'nün ziyaretçileri arasında yer aldı.

Eski Bakanlardan Ahmet Şanal ve eski milletvekili Cevher Cevheri, Hüseyin Sözlü'nün başarılı olmasını yürekten istediklerini ifade etti.

Eski Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu da ziyaret eden isimlerdendi.

AGİAD Başkanı Tamer Gülcan ise derneğin balosuna davette bulunmanın yanı sıra, gecede AGİAD'in Adana Marina Port Projesiyle ilgili bilgilendirme yapılacağını iletti.

Ceyhan'ın Hüseyin Sözlü'den önceki Belediye Başkanı Emin Civelek, Adana Hukukçular Derneği Başkanı Muhittin Göndermez, Aşık Feymani ve Hüseyin Sözlü'ye Siirt Veysel Karani Dokuması bir tablo hediye eden Vedat Koruklu diğer ziyaretçiler arasındaydı.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı ve eski Milletvekili Abdullah Çalışkan'la Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Fethi Coşkuntuncel, Hüseyin Sözlü'nün başarılı olacağını inançlarını dile getirdiler.

STÖ temsilcileri, liderler, muhtarlar ve toplum önderlerinin tebrikleri sırasında halkın ziyaretlerini de kabul eden ve kimseyi geri çevirmeyen Hüseyin Sözlü, sorunu olan vatandaşlarla da tek tek ilgilendi ve not alınmasını sağladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Yüreğir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title