Haberler

Sözlü: "İnsanlar Birbirini Sevmelidir"

Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile yönetim kurulu üyeleri Dr. Selahattin Menteş ile Dr. Zehra Gündoğan Turan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile yönetim kurulu üyeleri Dr. Selahattin Menteş ile Dr. Zehra Gündoğan Turan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, yeni yönetime seçildiklerinden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyareti yaptıklarını, yetkililere ülkedeki sağlıkla ilgili son verileri hatırlattıklarını belirterek, sağlıkta dönüşüm sisteminin hekimlere yönelik şiddeti ve hekimlerin sorunlarını arttırdığını, artan iş yükü karşısında hekimlerin mutsuz olduklarını, çözüm konusunda yetkililerle işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Doktorların da birer insan olduğunu söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çözüm konusunda elinden ne gelirse yapabileceğini söyleyerek "İnsanlar birbirini sevmelidir" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Tabip Odası Ali İhsan Ökten Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title