Haberler

Sözlü'den 'İtaat' Çıkışı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü, tüm futbolcuların beğense de beğenmese de Teknik Direktör Osman Özköylü’ye itaat etmek zorunda söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sözlü, tüm futbolcuların beğense de beğenmese de Teknik Direktör Osman Özköylü'ye itaat etmek zorunda söyledi.

Adana Demirspor'dan istifa eden Osman Özköylü'nün takıma geri döndüğünü açıkladığı basın toplantısında konuşan Sedat Sözlü, camiaya sürekli kulak vererek hareket ettiğini kaydetti.

Osman Özköylü'ye duyduğu güveni ve samimiyeti dile getiren Başkan Sözlü, "Herhangi bir isim noktasında 'Başkanım, bunu alalım' diyorsa ben de kulübü çok zorlu çıkarmayacak şartlara uyacaksa o adamın üzerine odaklanır, çalışır, alırım" diye konuştu.

Samimiyetin önemine vurgu yapan Başkan Sözlü, "Uğur Akdemir orada hata yapmıştır. Uğur'u nasıl kestik, gönderdiysek, başka bir örnek daha vereyim; Kaleci Lokman. Hocasını beğenmeyebilir, eleştirebilir ama sen bu kulüpte yedek bekliyorsan mesela sabırlı olsaydı, sükunetini korusaydı, belki Oğuz'dan kaleye alacak arkadaştı ama sabretmiyor arkadaşlar, sabretmediler" dedi.

"YANLIŞI VARSA GÖRÜR, DEĞERLENDİRİRİZ"

Futbolcuların teknik direktöre itaat etmek zorunda olduğuna vurgu yapan Başkan Sözlü, "Herkesin beğendiği antrenörü getirecek halimiz yok ama futbolcular itaat edecek. Beğenir veya beğenmezsin. Kimse orada teknik direktör, ona itaat etmek zorundadır. Ben teknik manada hayatta hocaların işine karışmam, müdahale de olmamışımdır. Beğenir veya beğenmezsin. Bugün Teknik Direktör Osman Özköylü'yse oyuncu ona itaat edecek. Yanlışı falan varsa da biz görür değerlendiririz, o ayrı mesele. Buradaki duruşumuz budur" ifadelerini kullandı.

"KONGREYE GÖTÜRMEZSEM NAMERDİM"

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, samimi durduklarını, kimseye yalan söylemediklerini ve gizli gündemleri olmadığına dikkat çekerek, "Erciyes maçından sonra çeşitli spekülasyonlar çıkarıp, mide bulandırmak isteyenler belki anlık kendilerini mutlu edebilirler ama bu Adana'ya ve camiaya zarar veriyor. Hiç gizli gündemimiz olmadı (ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile). Kimse bulanık suda farklı şeyler aramasın. Kimin elinde ne bilgi varsa, götürüp savcılığa teslim etmezse şerefsiz adidir. Ortalığa bir laf atıp camianın üzerinde hesabı olan birçok insan var. Varsa daha iyi bir seçenek, benden daha iyi bir yönetim şekli, yeni bir oluşum; söz veriyorum ben de yardımcı olacağım ona. Bugün genel kurul kararı alıp kongreye götürmezsem namerdim. Gidin siyasi zemin var. Orada herkes istediğini yapsın" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Hüseyin Sözlü Osman Özköylü Uğur Akdemir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title