Haberler

Sözen: "Biz Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Olarak Referandumda 'Evet' Oyu Kullanacağız"

Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, anayasa değişikliğine ilişkin referandumda "evet" oyu kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacaklarını söyledi.

Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, anayasa değişikliğine ilişkin referandumda "evet" oyu kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacaklarını söyledi.

Sözen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, güvenlik korucularıyla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Sözen, bölgedeki güvenlik korucularının sıkıntılarını gidermek ve moral vermek amacıyla kente geldiklerini söyledi.

Sözen, meslektaşlarına moral vererek ellerinden gelen desteği sunacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Önümüzdeki günlerde referandum oylaması yapılacak. Biz geçtiğimiz hafta Şırnak Federesyon başkanımızla bu hareketi başlattık. Bu günde Hakkari'de devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer illerimizde de bununla ilgili çalışmalar yapacağız. Bu zor günlerde, vatan hainleriyle, bu vatana kastedenlerle, ülkenin ekmeğini yediği halde Kürtlere ihanet edenlerle, Kürt halkına namluyu çevirenlerle, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'süyle, PKK'sıyla bütün hainlerin bir olup 248 vatandaşımızı şehit edenlere biz korucu camiası olarak karşıyız. Geleceğimiz için, vatanımız için biz güvenlik korucuları ve şehit aileleri olarak referandumda 'evet' oyu kullanacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız."

Toplantıya, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Şırnak Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör, Şemdinli Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Feyzullah Şen ve güvenlik korucuları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şemdinli Hakkari Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title