Haberler

Sözde Tarikat Liderinin Seks Tuzağı

Eve gelenlere cennete gideceklerini vaad ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Uğur K. tutuklandı.

Bursa'da kendisini sözde bir tarikatın lideri olarak tanıtıp, 'dergah' adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerini vaad ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Uğur K. (47) tutuklandı.

Olaydan sonra psikolojisi bozulan bazı müştekiler sözde tarikat liderinin kendilerini kandırdığını belirterek şikayetçi olurken, diğerleri ise O bize zorla hiçbir şey yapmadı dedi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sözde bir dergaha gelen kişilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen Uğur K. 'nın, mahalle sakinleri tarafından linç edileceğini belirledi.

Harekete geçen polis, merkez Yıldırım İlçesi'ndeki 'Dergah adı verilen eve baskın düzenledi. Evde bulunan ve gözaltına alınıp ismi açıklanmayan bazı kişilerin, kendisini tarikat lideri olarak tanıtan Uğur K. ile cennete girmelerine şahitlik edeceği için din adına oral seks yaptıklarını, ilişkiye girerek tabii olduklarını söylemesi şaşkınlık yarattı.

Soruşturmayı genişleten ve toplam 19 kişinin ifadesini alan polis, bazı kişilerin yaşadıklarından dolayı ruh sağlıklarının bozulduğunu, sözde dergaha karı koca gelen çiftlerin kendini 'lider' olarak tanıtan Uğur K. ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdiklerini belirtip şikayetçi olduklarını tespit etti.

Bazı kişilerin ise yaşadıklarından dolayı kimseden şikayetçi olmadıklarını söylediği operasyon kapsamında polis, Uğur K. 'nın bu işi 2003 yılından itibaren sürdürdüğünü, kişileri çeşitli semt ve evlere çağırdığını ortaya çıkardı.

Polis, evinde yaptığı aramada çocuk ve hayvan pornosu CD'leri bulunan ve eve gelenlerle ilişkiye girince cinsel organından gelen spermi, 'liderden' gelen nur olarak tanımlayan evli ve 2 çocuk babası Uğur K. 'yı gözaltına aldı.

Evinde 'Sır odası' adını verdiği bölümde ziyaretine gelen kadın ve erkeklerle kendi istekleri ile ilişkiye girdiğini belirten Uğur K. 'nin, Kadın erkek hiçbir müridimle zorla cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir.

Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim tarikat lideri olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir diye konuştu.

Operasyon kapsamında Uğur K. 'nın sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile Uğur K. 'ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 kişiı, sorgulamasının ardından Nitelikli cinsel saldırı, Tekke ve Zaviyeler Kanunu'na muhalefet, Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak, Fuhuşa aracılık etmek suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konurken, savcılık olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title