Haberler

Soylu: "Türkiye Kardeşlik ve Sabır İmtihanını İyi Vermiştir"

Görüntü Dökümü : -Soylunun salona gelişi -Soylunun konuşması -Toplu fotoğraf çekiminden detaylar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu: "Türkiye kardeşlik ve sabır imtihanını iyi vermiştir ve iyi vermeye de devam etmektedir.

Görüntü Dökümü :

-Soylunun salona gelişi

-Soylunun konuşması

-Toplu fotoğraf çekiminden detaylar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu:

"Türkiye kardeşlik ve sabır imtihanını iyi vermiştir ve iyi vermeye de devam etmektedir. Söz konusu terör örgütü ve PKK olunca ve söz konusu Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine kast etmek olunca bizim sessiz kalmamızı hiç kimse beklemesin"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye kardeşlik ve sabır imtihanını iyi vermiştir ve iyi vermeye de devam etmektedir. Söz konusu terör örgütü ve PKK olunca ve söz konusu Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine kast etmek olunca bizim sessiz kalmamızı hiç kimse beklemesin" dedi.

Soylu, partisinin Serdivan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin kurumsal yapısı itibarıyla ortaya koyduğu süreçlerle ve parti içerisinde geliştirdiği adımlarla siyasi hayata çok önemli bir yön verdiği söyledi.

Türkiye'de siyasi hayatın dönem dönem kesintiye uğratıldığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam etti:

" Türkiye'nin bu bölgede istikrarının ve huzurunun devam etmesi sadece ülkemiz adına değil, Ortadoğu'ya, Balkanlara ve Kafkaslara yönelik bir sürecin adıdır. 'Biz Türkiye'yi rahatsız edersek bölgede istediğimiz gibi at oynatabilme şansına sahip olabiliriz' diye bir düşünce içerisindeler. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye bir karar verdi. Ülkemiz dört seçimin sonucunda istikrara, 2023'e, 2053'e ve 2071 ait bir karar verdi. Dedi ki, 'Evet sizin ortaya koyduğunuz iddiayı, sizin hedeflerinize olan inancınızı destekliyor ve sizin Türkiye'yi yönetmenize tekrar karar veriyoruz' dediler. Ülkemizde her seçim belirsizliktir. Bu belirsizlikler ekonomide birtakım tedbirli adımlar atılmasına, Türkiye'nin kendi plan ve programlarına seçim nedeniyle durağanlığa ama aynı zamanda bürokrasinin, yatırımcıların çekingenliğine yol açtı. Şimdi iş ve icraat yapma zamanı. Türkiye'yi engelleyemeyecekler."

"Türkiye kardeşlik ve sabır imtihanını iyi vermiştir"

Ülkenin birlik ve beraberliğine halel getirecek ne varsa gereğini yerine getirmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Süleyman Soylu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de yıllardır gerçekleştirilen travmaların ortadan kalkabilmesi için dindarlara, Alevilere, Kürtlere yapılan hadiselerin bir daha tekrarlanmaması ve herkesin kardeşçe yaşayabilmesi anlayışını ortaya koymaya çalıştık. Bugün bütün dünya Türkiye'nin terörle yaptığı mücadeleye hiçbir şekilde ses çıkarmıyor. Biz attığımız adımlarla iyi niyet ve samimiyetimizi ne kadar önemli olduğunun altını çizdik. Bize, 'siz hainlik yapıyorsunuz' dediler. Türkiye kardeşlik ve sabır imtihanını iyi vermiştir ve iyi vermeye de devam etmektedir. Söz konusu terör örgütü ve PKK olunca ve söz konusu Türkiye'nin birliğine, kardeşliğine kast etmek olunca bizim sessiz kalmamızı hiç kimse beklemesin. PKK terör örgütü yok edilene kadar, bir tek ferdi kalmayıncaya kadar bunun kökünü kazımak için elimizden gelen her şeyi ülkemizin bütün gücü ile beraber ortaya koymaya çalışacağız. Büyük bir reform heyecanımız var. Türkiye'nin 14 yılda geldiği bu muazzam manzaranın 2023 ile taçlanması konusunda her bir arkadaşımızın ortaya koyduğu büyük bir hedef var. Bunları başaran bizim teşkilatımızdır. Demokrasinin, siyasetin, milletin gücüyle devam ettireceğiz. Hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz."

"Gittiğimiz toplantılarda Türkiye'nin saygınlığını görüyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, 70'in üzerinde ülkede ay yıldızlı pasaporta büyük bir itibar gösterildiğine dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye, kalkınma, gelişme, demokratik yükselme ve zenginleşme içerisindedir. Teşkilat toplantıları Türkiye'nin bel kemiğidir. AK Parti kurulduğu günden itibaren kurumsallaşmasında en ufak bir eksiklik olmadan bugüne kadar getirmiştir. Sandık yönetim kurulundan mahalle teşkilatına kadar iyi planlanmıştır. Bugün 14 yıllık başarısının tesadüf olmadığını, Türkiye'nin geçmiş tecrübelerinden yararlandığını ama bir fikir ve felsefenin adı olduğunu söylemek isterim. Parti esastır, hükümetler gelip geçicidir. Bir parti hükümet yapar ama bir hükümet çeyrek parti yapamaz. Üniversitede yetişen ve sanayi sitelerinde çalışan gençlerle ilgilenilmesi gerekir. Kadınlarımıza da minnettarız. En zor şart ve koşullarda AK Parti'nin seçim broşürlerini, seçim belgelerini, seçim beyannamelerini Türkiye'nin gelecek senedi olarak herkese ulaştırmaya çalıştı. Zafere, onların iradesi, saygınlığı, anlayışıyla ulaştık. AK Parti, Türkiye'nin 21. yüzyıldaki en önemli markasıdır. Eksiğimiz varsa düzelten millettir."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Serdivan AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title