Haberler

Soylu: "Seçimden Önce Ne Söz Vermişsek Yerine Getireceğiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,Trabzon Sürmene ilçesinde vatandaşlarla detaylar- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Sürmene ilçesi Oylum mahallesinde vatandaşlarla konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti olarak verdikleri sözlerine yerine getireceklerini belirterek, "Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon Sürmene ilçesinde vatandaşlarla detaylar- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Sürmene ilçesi Oylum mahallesinde vatandaşlarla konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti olarak verdikleri sözlerine yerine getireceklerini belirterek, "Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz" dedi.Soylu, beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile Sürmene ilçesindeki çeşitli mahalleleri gezerek vatandaşlarla çay içip sohbet etti.Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Soylu, sorunlarını dinledi. Vatandaşlar Soylu'ya mahalle ve yayla yollarının iyileştirilmesini ve özellikle yaylalardaki elektrik sorununun çözülmesini istedi.Kentin ve ilçelerin yol sorununu çözmek için gayret ettiklerini belirten Soylu, bu yollarının Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karayolları ve ilçe belediyelerinin katkıları ile yapılacağını ifade etti.Yol yapımı için Trabzon'a İller Bankası'ndan da para aktarıldığını anlatan Soylu, "Kentin yol meselesini önemli ölçüde çözmek istiyoruz. Niyetimiz bunları en kısa sürede tamamlamak. Bu sorunların hepsini çözmekle mükellefiz. Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz. Emrinize amadeyiz" diye konuştu.Soylu, Trabzon'daki turizm potansiyeline de işaret ederek, bu konuda ve kent ile ilgili diğer meselelerde çalışmalar yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti Sürmene Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title