Haberler

Soylu, İhsanoğlu'na Edirne'den Seslendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 'Ekmeleddin Bey 57 ülkeyi yönetiyor' sözlerini yalanlayarak, "Çocuk oyunları ile internet üzerinden mi idare ediyor" dedi.

Edirne Ak Parti il binasında, AK Parti İl Teşkilatı ile buluşan genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yüklendi. Soylu, "Kılıçdaroğlu ile Bahçeli bir araya gelirse ancak böyle bir aday çıkartır. Başka ne çıkaracaklardı? Bundan ne bekliyorsunuz? Böyle bir aday çıkaracaklar" ifadelerini kullandı.

Soylu, çatı adayı İhsanoğlu'nun Filistin ve İsrail ile ilgili sözlerinde tutarsızlık olduğunu vurgulayarak, "Hatırlıyor musunuz? 'Filistin ve İsrail konusunda biz tarafsız olmalıyız' dedi. 15-20 gün önce söyledi. Sonra ne oldu? Lafını düzeltebilmek için, İsrail'in oradaki mazlum kadınlara, mazlum çocuklara yaptığı vahşeti gördükten sonra, acaba lafı nasıl döndürürüm, değiştiririm diyerek fırdöndü haline geldi. Be babam sen 5 gün sonrasını göremiyorsun, 2023'ü nasıl göreceksin" diye konuştu.

"57 ÜLKEYİ İNTERNET ÜZERİNDEN ÇOCUK OYUNLARIYLA MI YÖNETECEK"

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Monşerliğe alışmış. Bir eli yağda bir eli balda alışmış. 10 bin dolar maaşla idare etmeyi. Bir de bir yalan uydurmuş. Kılıçdaroğlu diyor ki; '57 ülkeyi idare ediyor.' Neyin üzerinden idare ediyor? Nasıl idare ediyor? Çocuk oyunları üzerinde mi idare ediyor? İnternetin üzerinden mi idare ediyor? Siyaset ciddi bir şeydir. CHP'li ve MHP'li kardeşlerimizin de bunu anlamasını istiyoruz." - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Süleyman Soylu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title