Haberler

Soylu'dan Seçim Değerlendirmesi

Balıkesir'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 10 Ağustos'ta, Türkiye'nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağını iddia etti.

Balıkesir'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 10 Ağustos'ta, Türkiye'nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağını iddia etti.

"TAMAMININ KÖKÜ KAZINMALIDIR"

Soylu, emniyet mensuplarına yönelik operasyonlar konusuna da değinerek, "Türkiye bir hukuk devletidir ve hukuk devleti içerisinde başka bir yapılanmaya müsade edilemez. 77 milyonun; Başbakanımıza ve devletin yöneticilerine verdiği yetki devletin tekli yetkisidir. 17 ve 25 Aralık'ın Türkiye'de yeni Türkiye'nin kapılarını kapatmak için tezgahlandığını hem bizim milletimiz, hem de etrafımızda bu olayları seyreden bütün dünya biliyor. Bugün hukuk devleti önünde bu konunun hesap günüdür. Kim olursa olsun; biz dahil olmak üzere, eğer böyle bir paralel yapılanma hukuk devletinin, demokrasinin ve milli iradenin dışında bir anlayış ortaya koyacaksa bu hesaba biz de çekilmeliyiz. Onun için hangi alanda olursa ve ne şekilde olursa olsun; devlete paralel bir yapılanma ortaya koyma iradesi gerçekleştirenlerin tamamının kökü kazınmalıdır" diye konuştu.

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Başbakan Erdoğan'ı televizyonda açık oturuma davet etmesini de eleştiren Soylu, "Hiç deste boy ile başpehlivan karşılaşır mı? Biraz mesafe kazansın. Kurtdereli güreşlerine bir gelsin, neyin ne olduğunu bir görsün. O zaman başpehlivanlığa soyunabilecek mi soyunamayacık mı millet ona cevabını versin" dedi. Son olarak esnaf ziyaretlerinde bulunan Soylu, Karesi TV'de çekime katılıp, Bigadiç İlçesi'ne geçti. Soylu'nun Bigadiç'te de esnaf ziyaretleri yapacağı ve iftara katılacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title